Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Οργή Θεοδωρίδη για τον Σιδηρόπουλο

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης χτυπά ξανά για το θέμα διαιτησίας όταν έμαθε ότι διαιτητής του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ θα είναι ο Σιδηρόπουλος.
Αθλητισμός
Παρ, 16/02/2018 - 23:41
Γράφει το Newsroom
b7c39f581cd961362789931cba3ded61_XL.jpg

Ο Σάββας Θεοδωρίδης καλεί τον Περέιρα αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη να πάρει θέση στο θέμα διαιτησίας γιατί όπως ο ίδιος γράφει στην ανακοίνωση του θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει αδικήσει πάρα πολλές στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους.
Επίσης η οργή του κ. Θεοδωρίδη φουντώνει περισσότερο γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία στο αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές και δήλωσε πως θα απευθυνθεί στις διεθνείς συνομοσπονδίες.

Τέλος καλεί όλους του φίλους του Ολυμπιακού να μην δώσουν κανένα δικαίωμα στο ματς με την ΑΕΚ ώστε μην δώσουν αφορμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, κ. Σάββα Θεοδωρίδη:

Ο ορισμός Σιδηρόπουλου είναι μια πρόκληση για εμάς. Είδαμε τι έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στον πρώτο γύρο. Τότε που ο Σιδηρόπουλος ήταν ο 12ος παίκτης της ΑΕΚ. Θυμόμαστε σε παλαιότερο παιχνίδι τις μπουνιές κάποιου Πατίτο που πέρασαν ατιμώρητες, πάλι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο.

Θυμόμαστε τι έκανε και στο Κύπελλο... Δεν ξεχνάμε την εχθρικότητά του, σε κάθε στιγμή που διαιτήτευσε τον Ολυμπιακό. Και τώρα στέλνουν αυτόν να διαιτητεύσει αυτό το παιχνίδι και με παρατηρητή έναν ακόμα γνωστό… θιασώτη της δήθεν εξυγίανσης.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που θα βρεθεί στο γήπεδο, να μην δώσει την παραμικρή αφορμή σε όλους αυτούς. Με την ιαχή “Ολυμπιακός!” να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που πρέπει και το ξαναλέω, να μη δώσει την αφορμή σε όλους αυτούς, που θέλουν να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας!

Μας δικαίωσαν απόλυτα για την στάση μας να ζητήσουμε ξένους διαιτητές και το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Θα απευθυνθούμε στις διεθνείς συνομοσπονδίες γιατί το κακό παρατράβηξε. Ως εδώ και μη παρέκει.

Ξαναλέω ότι ο κόσμος μας πρέπει να σηκώσει μια τεράστια ασπίδα και να μην πέσει στην παγίδα αυτών των κυρίων.

Τέλος, καλώ τον κύριο Βασιλειάδη, ως Υφυπουργό, στο γήπεδο, για να δει τι θα κάνει ο κ. διαιτητής που στον πρώτο γύρο σφύριξε 26-6 φάουλ εναντίον μας και δεν διέκοψε τον αγώνα για τα δακρυγόνα, όταν έπρεπε και τον διέκοψε μόνο όταν έπρεπε να κόψει τον ρυθμό μας.

Ο Σιδηρόπουλος είναι άρρωστος αντι-Ολυμπιακός και ο κύριος Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες. Περέιρα δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουκουλάκης με συνδρομή Δέδε τα αποφασίζουν. Είδαν την υπεροπλία του Ολυμπιακού και να τι κάνουν. Ας πάρει θέση ο κύριος Βασιλειάδης, αλλιώς είναι συνυπεύθυνος.

Newsroom

Προτείνουμε