Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Στράτος: Η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση

«Ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει, θέτει σε τεράστιο κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Αθλητισμός
Τρί, 13/03/2018 - 13:49
Γράφει το Newsroom

Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, είχε συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας, όπου συστεγάζεται το υφυπουργείο Αθλητισμού, με τον αρμόδιο υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη.

Στην ατζέντα δεν βρισκόταν τίποτε άλλο πέρα από το θέμα των ημερών, την άμεση και επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, την οποία αποφάσισε η κυβέρνηση, μετά απ' όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Στράτος εξέφρασε ανοικτά τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη απόφαση, υπογραμμίζοντας πως θέτει σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο και στρέφεται κατά δικαίων και αδίκων.

Αναλυτικά:

«Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας.

Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές να καταλογίσουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο στο νομοθετικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα θα συζητήσουμε, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς. Θα είμαστε αρωγοί, έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα της επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν. Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί».

Πηγή: gazzetta.gr

Newsroom