Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αθλητισμός

Τα… απόνερα της «βόμβας» Γιαννακόπουλου

Τα παλιά χρόνια, η πώληση μιας νέας και συνταρακτικής είδησης θα μοιράζονταν ως παράρτημα.
Αθλητισμός
Πέμ, 12/04/2018 - 21:46
Γράφει το Newsroom

Στον κόσμο του διαδικτύου, οι… φωνακλάδες λείπουν. Αλλά η είδηση παραμένει ως τέτοια.

Ο ξένος Τύπος περιορίστηκε στην αναφορά της είδησης της αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα, καταγράφοντας – τουλάχιστον μέχρι τώρα – δίχως τυμπανοκρουσίες και σχόλια τις εξελίξεις.

«BOMBA! Ο Παναθηναϊκός φεύγει από την Ευρωλίγκα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της El Mundo Deportivo. Στο οποίο αναφέρεται επίσης: «Μετά την απόρριψη της πρότασής του να αποχωρήσει ο Τζόρντι Μπερτομέου, το αθηναϊκό κλαμπ αποφάσισε να πάει στη διοργάνωση της Fiba. Ο Γιαννακόπουλος προχώρησε από τις απειλές, στις πράξεις. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αποφάσισε πως η ομάδα του φεύγει από την Ευρωλίγκα για να πάει στην διοργάνωση της FIBA, το Basketball Champions League».

Όπως και να έχει, οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία κάνουν λόγο για τον έντονο εκνευρισμό του Τζόρντι Μπερτομέου, έπειτα από την κίνηση του Δ.Γιαννακόπουλου. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες θύμιζαν και την περσινή αντίστοιχη κίνηση του Παναθηναϊκού, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

«Ο Παναθηναϊκός φεύγει από την Ευρωλίγκα. Πιθανότατα θα λάβει μέρος στο Champions League την επόμενη σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «Bebasket» και προσθέτει:

«Η Ευρωλίγκα θα πρέπει να συνεχίσει δίχως ένα από τα μεγαθήρια της. Την ώρα που ο ιδιοκτήτης της, ο εκρηκτικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βρίσκεται σε διαμάχη με την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διοργάνωση. Οι προτάσεις του στους φορείς της Ευρωλίγκας δεν έγιναν δεκτές και ο ίδιος αποφάσισε την αποχώρηση της ομάδας του».

H ηλεκτρονική έκδοση της «Marca» ήταν περισσότεροι επιφυλακτική, καθώς ανέφερε πως «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει από την Ευρωλίγκα».

Το κομμάτι συνόδευε η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και εμφάνιζε τον Μπερτομέου ως «νονό» και συμπλήρωνε την ατάκα «Μαφία της Ευρωλίγκας»!

«Ο Παναθηναϊκός αποχωρεί από την Ευρωλίγκα», τονίζει η τουρκική ιστοσελίδα «Skor» και προσθέτει: «Η κόντρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα έφτασε στο ύψιστο σημείο της. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές χάλασαν, όταν ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε να αποσύρει τον Παναθηναϊκό από την Ευρωλίγκα.

Newsroom