06 Απρ 2016

Βίτσας: Πολύ βαρύ να πεις ότι ο Τόμσεν είναι persona non grata, αλλά...

«Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να κάνει διαρροές και υποκλοπές» τόνισε τη Δευτέρα ο Δημήτρης Βίτσας, απαντώντας στη σχετική φημολογία για τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου, αλλά, εμμέσως, και στους υπαινιγμούς της Κριστίν Λαγκάρντ.

«Οι πιο ασφαλείς
άνθρωποι αυτή τη στιγμή σε αυτή τη χώρα είναι τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας, τους περιποιούμαστε με τον καλύτερο τρόπο, πρόσθεσε στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

«Δεν είναι ουσία τα όσα λέγονται για το διαδικαστικό της υποκλοπής» σημείωσε. Είπε επίσης ότι είναι «πολύ βαριά κουβέντα να πεις ότι ο κ. Τόμσεν είναι persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο ), όμως εκφράζει κατά γράμμα (by the book) τη γραμμή του Ταμείου. «Η στάση μας μετά τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου είναι: ‘πάρτε αυτή τη λογική από το τραπέζι, και αυτό περιλαμβάνει και πρόσωπα’» πρόσθεσε όμως.

«Εμείς είχαμε μια συμφωνία την έχουμε εφαρμόσει μέχρι κεραίας και απομένουν λίγες λεπτομέρειες» σημείωσε ακόμη ο υπουργός.

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αποβάλει το Ταμείο σα να ήταν κακός μαθητής, μόνοι μας δεν μπορούμε να το διώξουμε» παραδέχθηκε στο μεταξύ μέσω του ΣΚΑΪ ο Κώστας Χρυσόγονος.

Στα ίχνη εγκληματικής οργάνωσης ο Υπουργός Τσιρώνης
Το 2008 διαπίστωσαν οι επιθεωρητές επικίνδυνα για την υγεία εγκλήματα - Για επτά χρόνια συγκάλυπταν οι κρατικές υπηρεσίες την παράνομη λειτουργία