02 Ιαν 2017
Tο “δανεικό” βοσκοτόπι του Καλογρίτσα έδωσε άφθονη τροφή στους χρήστες -τρολ και μη- των social media για απολαυστικό κουτσομπολιό σχετικά με το πόθεν έσχες του wanna be καναλάρχη.

Αυτός που δήλωσε μερικά βοσκοτόπια πήρε άδεια, εγώ που έχω βοσκοτόπια ΚΑΙ θερμοκήπια, ΚΑΙ χωράφια μήπως πρέπει να πάρω το Euronews; (είναι και δικά μου, όχι δανεικά...)

#Brexit Edition: Για Όλα Φταίει η Adele

Όχι πως δεν τα 'θελε και ο κ***ς του Κάμερον. Όχι που έκανε δημοψήφισμα, αλλά που δεν ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμά του. Εδώ στην Ελλάδα το έχουμε διαφορετικά. Ο πρωθυπουργός που στηρίζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δημόσια, ιδιωτικά εύχεται το αντίθετο.

Χτύπα σα Λαίδη

Σάλος πολύς με το "Χτύπα σαν άντρας" που εξαπέλυσαν στο ανυποψίαστο τηλεοπτικό κοινό η "χτύπα σα λαίδη" Άντζελα Δημητρίου και τα Jumbo. Η Γενική Γραμματεία Ισότητας κάλεσε για την απόσυρση της διαφήμισης, που κρίθηκε πως ωραιοποιεί τη βία εναντίον των γυναικών.

Τα ΝΕΑ του Ψαροντούφεκου

Η ερωτική εξομολόγηση του Πολ Τόμσεν στη Ντέλια Βελκουλέσκου θυμίζει κάτι από Άρλεκιν. Αυτά τα βιβλία που ικανοποιούν τις ερωτικές φαντασιώσεις. Εν προκειμένω, βέβαια, η Ελλάδα αποτελεί το αντικείμενο αυτών των ερωτικών φαντασιώσεων - και αυτές δεν είναι τόσο ευχάριστες για τη χώρα μας.

Προβλέψεις του Soroù

Το 1990, πολύ πριν το ευρώ μπει στη ζωή μας, ένα πρώιμο μέτρο για την οικονομική και νομισματική σταθερότητα της ΕΟΚ ήταν ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Ισοτιμιών (ERM). Ο ERM αποτέλεσε ένα πρώτο βήμα για τον περιορισμό των διακυμάνσεων στις ισοτιμίες των ευρωπαϊκών εθνικών νομισμάτων.