Τετάρτη - 26 Ιουλίου 2017

ΣΧΟΛΙΑΣΤΙΚΟΣ

Αυτά δεν γίνονται πουθενά εκτός από την ...Ελλάδα.

Με σχεδόν 800.000 με 1.000.000 μετακινούμενους επιβάτες καθημερινά ο Ηλεκτρικός και το Μετρό καθιστούν ένα στάτους σε όλους που πηγαίνουν στη δουλειά τους ή πάνε μια βόλτα.

Μπήκε το καλοκαίρι για τα καλά και όλα τα καταστήματα που υπάρχουν στα τουριστικά μέρη της χώρας, έχουν αρχίσει να κάνουν εισπράξεις από τα εμπορεύματα που πωλούν στους τουρίστες και όχι μόνο.

Όταν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Γιώργος Κατρούγκαλος έλεγαν ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις όλοι πανηγύριζαν και χόρευαν.

Μερικοί  ή δεν ξέρουν σε ποια χώρα βρίσκονται, ή έχουν βάλει σκοπό να διαλύσουν τα πάντα.

Μετά από τη γενική έφοδο των παραμελημένων κάτοικων κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος, με μολότωφ, πέτρες, ακόντια και βέλη μια ύποπτη ησυχία ανακωχής βασιλεύει στη δυτική Καμπούλ.

Είμαστε ένας λαός που περπατά σε ένα σκοτεινό λαβύρινθο και με κεριά στα χέρια προσπαθούμε να βρούμε την έξοδο. Λόγω όμως του ότι οι πυξίδες που έχουμε δεν λειτουργούν, κάνουμε συνεχώς κύκλους χωρίς να καταλαβαίνουμε πως περνούμε συνεχώς από τα ίδια σημεία…

Τη θυμόμαστε όλοι την Ελληνική ταινία με τον Γκιωνάκη «Ο αχόρταγος», που έπαιζε το ρόλο ενός που από εκεί που δεν είχε βρακί να φορέσει ήθελε να γίνει μέχρι και πολιτικός.

Page 1 of 8

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας