Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΑΣΤΙΚΟΣ

Στην Ελλάδα του 2017 δεν φαίνεται ότι τα πράγματα λειτουργούν με φυσιολογική διαδικασία.

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν.

Από αυτήν εδώ τη στήλη το είχαμε πει επανειλημμένως ότι οι «ασκήσεις υπομονής» που έκανε η κυβέρνηση όσον αφορά τα πεπραγμένα του Ρουβίκωνα, κάποια στιγμή θα γυρνούσε μπούμερανκ.

Έριξε μια από αυτές τις νεροποντές ( από αυτές που ρίχνει μέσα σε τρείς ώρες τόσο νερό όσο ρίχνει σε ένα μήνα), και η όποια κακοτεχνία είχε γίνει και όποια παρανομία βγήκε στην επιφάνεια.

Έχουν μπάρμπα στη Κορώνη και κάνουν «ακίνδυνες παρεμβάσεις».

"Αυτοαξιολόγηση" από τον σύλλογο διδασκόντων στους εκπαιδευτικούς καταργώντας το υπ. Παιδείας το προεδρικό διάταγμα για την αξιολόγησή τους.

Τελείωσε και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αμερική και όσοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα πρέπει να ξαναδούν όλα όσα ειπώθηκαν και από τις δυο πλευρές με ψυχραιμία.

Έπρεπε να γίνει κουβέντα στην ολομέλεια της βουλής για νομοσχέδιο που έχει ως θεματολογία τις έμφυλες ταυτότητες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, για να ακουστούν αλήθειες που μας κρύβει η NASA εδώ και χρόνια.

Page 1 of 10

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας