Τρίτη - 23 Μαΐου 2017

ΣΧΟΛΙΑΣΤΙΚΟΣ

Φαίνεται ότι σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικούς καιρούς που ζούμε, μερικοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης δεν «χαμπαριάζουν» από έξοδα.

Όλα ήταν κανονισμένα εδώ και δυο βδομάδες. Ο Φίλλιπος γνωστός για την τελειομανία του είχε φροντίσει για τα πάντα. Μέχρι και ένα 4χ4 είχε νοικιάσει για την ακραία περιπέτεια που θα ζούσαμε εντός των τειχών της πρωτεύουσας …

Για τα αίσχη που έγιναν στον τελικό του κυπέλου δεν φταίει ούτε ο Βόλος, ούτε τα τσιπουράδικα, ούτε και οι «φίλαθλοι» που πήγαν τα ήπιανε και φύγανε σα κύριοι χωρίς να πληρώσουν.

Του κουτρούλι το πανηγύρι γίνεται σε μία από τις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να την ξεφτιλίσει εντελώς, ώστε να τη δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί στους "επενδυτές".

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους βουλευτές όταν «πετάνε» μια κατηγορία για κάποιο σκάνδαλο, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις ή τουλάχιστον «αποχρώσεις ενδείξεις».

Καθισμένος ο Βόρειος στη πολυθρόνα του, μετά τη κεραμίδα που του ήρθε στο κεφάλι από τις εκλογές, άρχισε να κάνει δηλώσεις.

Φροντιστήρια και ιδιαίτερα για δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και για ΤΕΙ ΑΕΙ το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όπως ξέραμε και για πληρωμένες εργασίες και πληρωμένες πτυχιακές.

Ακούμε τώρα τελευταία και βλέπουμε στα μεγάλα μέσα πολλούς μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφους, να «χτυπούν» με πάθος τίτλους στις εκπομπές τους για τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, για το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, για τα ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, για, για, για…

Page 1 of 6

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας