Σάββατο - 29 Απριλίου 2017
12:22

Αθήνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΙΚΟΣ

Του κουτρούλι το πανηγύρι γίνεται σε μία από τις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να την ξεφτιλίσει εντελώς, ώστε να τη δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί στους "επενδυτές".

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους βουλευτές όταν «πετάνε» μια κατηγορία για κάποιο σκάνδαλο, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις ή τουλάχιστον «αποχρώσεις ενδείξεις».

Καθισμένος ο Βόρειος στη πολυθρόνα του, μετά τη κεραμίδα που του ήρθε στο κεφάλι από τις εκλογές, άρχισε να κάνει δηλώσεις.

Φροντιστήρια και ιδιαίτερα για δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και για ΤΕΙ ΑΕΙ το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όπως ξέραμε και για πληρωμένες εργασίες και πληρωμένες πτυχιακές.

Ακούμε τώρα τελευταία και βλέπουμε στα μεγάλα μέσα πολλούς μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφους, να «χτυπούν» με πάθος τίτλους στις εκπομπές τους για τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, για το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, για τα ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, για, για, για…

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ «Διάσημων» και «Μαχητών»;
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μεγάλων κομμάτων και μικρών;

Τα παλιά χρόνια (πριν 3-4 δηλαδή), οι πατεράδες και οι διάφοροι συγγενείς οι οποίοι μας αφήνανε χρόνους, αλλά και λίγα οικόπεδα, χωράφια, ίσως και κανένα σπιτάκι, φεύγανε σίγουροι ότι οι κληρονόμοι τους θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αυτά που τους άφησαν. Και σε μερικές περιπτώσεις θα «αβγάτυναν» τα ήδη προϋπάρχοντα.

Πήγε τις προάλλες ένας γνωστός στην εφορία για να πάρει μια φορολογική ενημερότητα επειδή την χρειαζόταν για μια δουλειά που ήθελε να κάνει.

Page 1 of 6

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας