Πέμπτη - 29 Ιουνίου 2017

ΣΧΟΛΙΑΣΤΙΚΟΣ

Όταν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Γιώργος Κατρούγκαλος έλεγαν ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις όλοι πανηγύριζαν και χόρευαν.

Μερικοί  ή δεν ξέρουν σε ποια χώρα βρίσκονται, ή έχουν βάλει σκοπό να διαλύσουν τα πάντα.

Μετά από τη γενική έφοδο των παραμελημένων κάτοικων κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος, με μολότωφ, πέτρες, ακόντια και βέλη μια ύποπτη ησυχία ανακωχής βασιλεύει στη δυτική Καμπούλ.

Είμαστε ένας λαός που περπατά σε ένα σκοτεινό λαβύρινθο και με κεριά στα χέρια προσπαθούμε να βρούμε την έξοδο. Λόγω όμως του ότι οι πυξίδες που έχουμε δεν λειτουργούν, κάνουμε συνεχώς κύκλους χωρίς να καταλαβαίνουμε πως περνούμε συνεχώς από τα ίδια σημεία…

Τη θυμόμαστε όλοι την Ελληνική ταινία με τον Γκιωνάκη «Ο αχόρταγος», που έπαιζε το ρόλο ενός που από εκεί που δεν είχε βρακί να φορέσει ήθελε να γίνει μέχρι και πολιτικός.

Στην Πάτρα, την Καστοριά και σε άλλες περιοχές της χώρας έχουν υπάρξει αποκαλύψεις ότι τεχνικοί της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ μισθώνουν ταξί προκειμένου να μεταβούν σε περιοχές όπου υπάρχουν βλάβες.

Είχαν περάσει μήνες μετά το ξέσπασμα της κρίσης στη χώρα μας και είχαν αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια, πόσοι έπαιρναν μαϊμού συντάξεις, πόσοι έπαιρναν μαϊμού αναπηρικές συντάξεις, οι «ιερές» άγαμες θυγατέρες, τα επιδόματα έγκαιρης προσέλευσης στη δουλειά (;) κ.λ.π., κ.λ.π.

Φαίνεται ότι σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικούς καιρούς που ζούμε, μερικοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης δεν «χαμπαριάζουν» από έξοδα.

Page 1 of 7

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας