Παρασκευή - 18 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η airberlin, δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας, ανακοίνωσε σήμερα πως εξαναγκάζεται να καταθέσει αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της, έπειτα από την άρνηση του μεγαλύτερου μετόχου της, της Etihad Airways των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, να συνδράμουν με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Σκληρός ο ανταγωνισμός από το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η εταιρεία βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Συναντήσεις με τα σωματεία εργαζομένων και τη διοίκηση της ΛΑΡΚΟ είχε  ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, κατά την επίσκεψή του στο μεταλλουργικό εργοστάσιο της Λάρυμνας και στο μεταλλείο του Αγίου Ιωάννη. Σκοπός των συναντήσεων, όπου κυριάρχησε η διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία, ήταν η αναζήτηση λύσης στα χρόνια προβλήματα της εταιρείας, τα οποία το τελευταίο διάστημα επιδεινώθηκαν, από την παρατεταμένη πτωτική πορεία των διεθνών τιμών του σιδηρονικελίου, που παράγει η ΛΑΡΚΟ.

Τι συμβαίνει σε μία από τις πλέον ισχυρές ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ.

Τα κρητικά κρασιά λαμβάνουν διεθνείς διακρίσεις χάρη στην συνεχή προώθηση που πραγματοποιoύν οι επαγγελματίες του κλάδου.

Αίσιο τέλος διαφαίνεται στον ορίζοντα για την εταιρεία Λεμονής Α.Ε., πιο γνωστή ως "Καλογήρου", που διασώζεται από τον "λευκό ιππότη" Σάμι Φάις και τον όμιλο επιχειρήσεών του, που υπέγραψε Μνημόνιο Συναντίληψης με τις πιστώτριες τράπεζες και την οικογένεια Λεμονή.

Page 1 of 6

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας