Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την ανάγκη για γενναία φορολογική μεταρρύθμιση και μείωση της φορολόγησης της εργασίας εκφράζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) Κυριάκος Λουφάκης.

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης του ΟΤΕ και των συνδικαλιστών για τη σύναψη της νέας επιχειρησιακής σύμβασης (καθώς η ισχύουσα λήγει στο τέλος του έτους).

Σε πύλη εισόδου όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της βαλκανικής αγοράς φυσικού αερίου σκοπεύει να μετατραπεί ο ΔΕΣΦΑ με σημείο αναφοράς τις υποδομές υγροποιημένου φυσικού αερίου στη νήσο Ρεβυθούσα.

Στην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του 30% του «Υγεία», ποσοστό που αντιστοιχεί περίπου στην ελεύθερη διασπορά των μετοχών της, προχώρησε εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Αποστολόπουλου (που ελέγχει το Ιατρικό Αθηνών).

Kάθε αξιόλογη επένδυση, που σέβεται το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και τους κανόνες της αγοράς, πρέπει να θεωρείται εθνικός στόχος.

Αύξηση της κερδοφορίας της το εννεάμηνο του 2017 κατά 85,9% με τα κέρδη προ φόρων να ανέρχονται σε 65,7 εκατ. έναντι 35,4 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2016 ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική.

Άγνωστη λέξη για την Ελλάδα αποτελεί η καινοτομία, καθώς σύμφωνα με σχετική έρευνα το 84% του δείγματος θεωρεί ότι η χώρα είναι λίγο έως καθόλου καινοτόμα.

Σε μία απίστευτη για τα επιχειρηματικά χρονικά κίνηση, η μητρική Avis «πετάει» τους πλειοδότες της Lyralia Holdings, «γυρίζοντας το χέρι» της κρατικά ανακεφαλαιοποιημένης Τράπεζας Πειραιώς για να τη δώσει στην τουρκική εταιρεία Koç.

Page 1 of 10

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας