Πέμπτη - 19 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, η Aegean Airlines, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler με τις είκοσι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.

 

Ολοκληρώνεται από τον Όμιλο ΟΤΕ ένα από τα μεγαλύτερα έργα αναβάθμισης της τηλεπικοινωνιακής υποδομής στην ιστορία της Ελλάδας. Σε διάστημα μόλις 8 μηνών, ο Όμιλος ΟΤΕ ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α' φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Το εργοστάσιο της Πίτσος στην περιοχή του Ρέντη αποτελεί το τελευταίο θύμα του γερμανικού οικονομικού “θαύματος” στην Ελλάδα, καθώς η ιστορική παραγωγική μονάδα έρχεται αντιμέτωπη με άμεσο κλείσιμο μετά το τέλος του 2018, οπότε και λήγει η παράταση που είχε δοθεί μέσω της παραγωγής μέρους της προϊοντικής σειράς IC4 EVO, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της στους εργαζομένους η BSH Hellas (Bosch-Siemens Hausgeräte).

Τι σημαίνει στη πράξη να στηρίζεις τη νέα γενιά; Με απλά λόγια, σημαίνει να προσφέρεις υποτροφίες στους αρίστους αποφοίτους ΑΕΙ για μεταπτυχιακές σπουδές σε φημισμένα διεθνώς πανεπιστήμια, να οργανώνεις προγράμματα πρακτικής άσκησης που να παρέχουν και ευκαιρίες εργασιακών επιλογών, να ενισχύεις μαθητικούς και φοιτητικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, να συμβάλεις και να συμμετέχεις ενεργά σε πρωτοβουλίες για ενίσχυση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας, να επιβραβεύεις με συνέπεια και συνέχεια προσπάθειες νέων ανθρώπων.

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 6,3 εκατ. ευρώ επέβαλε η ΕΕΤΤ στην εταιρεία OTE, έπειτα από εξετάσεις καταγγελιών που έγιναν Hellas On Line ΑΕ, Wind Hellas ΑΕΒΕ, Cyta ΑΕ και Forthnet ΑΕ.

Πάνω από 100 funds εκδήλωσαν ενδιαφέρον για υγιείς εξαγωγικές εταιρείες του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Page 1 of 8

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας