Κυριακή - 23 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ.

Τα κρητικά κρασιά λαμβάνουν διεθνείς διακρίσεις χάρη στην συνεχή προώθηση που πραγματοποιoύν οι επαγγελματίες του κλάδου.

Αίσιο τέλος διαφαίνεται στον ορίζοντα για την εταιρεία Λεμονής Α.Ε., πιο γνωστή ως "Καλογήρου", που διασώζεται από τον "λευκό ιππότη" Σάμι Φάις και τον όμιλο επιχειρήσεών του, που υπέγραψε Μνημόνιο Συναντίληψης με τις πιστώτριες τράπεζες και την οικογένεια Λεμονή.

Mε τίμημα 33,050 εκατ. ευρώ περνά τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αμερικανική Hines το Athens Ledra, σηματοδοτώντας έτσι την πρώτη της επένδυση στην ελληνική αγορά.

Το βραβείο «2017 Capital Link CSR Leadership Award» απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ, στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Capital Link, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, από τον Δήμαρχο Αθηνών, κ. Γιώργο Καμίνη.

Η εταιρεία έχει ήδη νοικιάσει γραφεία στο κέντρο και ψάχνει ακίνητα.

Περίπου 11.900 καμπίνες από 168 αστικά κέντρα με τεχνολογία VDSL Vectoring.

Η αεροπορική εταιρία ξεπέρασε τα 2 εκατ. επιβάτες στο σύνολο, με αύξηση 15% στην κίνηση εξωτερικού και 19% προς την Αθήνα.

Page 1 of 5

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας