Σάββατο - 29 Απριλίου 2017
12:23

Αθήνα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας εβδομάδας καινοτομίας, η APIVITA παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου παρουσία του Αν. υπ. Έρευνας και καινοτομίας κου Κ. Φωτάκη, ο οποίος και χαιρέτησε την εκδήλωση, την ερευνητική δραστηριότητα της εταιρείας σε νέα προϊόντα.

Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε. (ΑΝΕΚ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της χρήσης από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ):

Τι αναφέρει το μηνιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων.

Γερά θεμέλια δείχνει να έχει αυτή τη φορά η ανάκαμψη των ναυλαγορών ξηρού φορτίου με τις αξίες των πλοίων και τα ημερήσια έσοδά τους να κινούνται σημαντικά υψηλότερα από τα προ έτους επίπεδα.

Πλέον, τα δικαιολογητικά δεν προσκομίζονται - Τα κρατά η επιχείρηση στο αρχείο της και είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στις ελεγκτικές αρχές.

Σημαντικές διακρίσεις στα Corporate Superbrands Greece και τα Corporate Affairs Excellence Awards.

Η επένδυση της Παπαστράτος δημιουργεί 400 νέες θέσεις εργασίας και έχει πολλαπλά, σημαντικά και άμεσα οφέλη για την ελληνική οικονομία, τον πρωτογενή τομέα και την κοινωνία.

Η ενίσχυση της ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων και η τόνωση των ψηφιακών δεξιοτήτων βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής της ΕΕ, η οποία συνδέει άμεσα το μέλλον της με τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ένωση δεσμεύεται για εμβάθυνση της συνεργασίας στον ψηφιακό τομέα, γεγονός που εκφράζεται έμπρακτα και μέσα από την “Ψηφιακή Ημέρα”, μια Υπουργική Συνδιάσκεψη, η οποία διοργανώνεται στη διάρκεια των εορτασμών για τα 60 χρόνια από την υπογραφή των Συνθηκών της Ρώμης.

Page 1 of 3

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας