Πέμπτη - 29 Ιουνίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΑΝΤΡΑΣ

Οι καταξιωμένες βιογραφικές εκδόσεις «Who is Who στην Ελλάδα» πήραν την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν έναν νέο κύκλο έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΗΓΕΣΙΑ (WOMENLEADERS) σε κάθε τομέα δράσης, με πρώτο σταθμό την έκδοση Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».

Η φαντασία ταξιδεύει σε παραλίες, νησιά και ατελείωτες ξάπλες κάτω από τον καυτό ήλιο.

Αντιφλεγμονώδης δράση και αντιοξειδωτική προστασία για να χαρείτε άφοβα τον ήλιο.

Η έρευνα εξέτασε 28 άνδρες και 45 γυναίκες ηλικίας 50-83 ετών και κατέληξε σε ενδιαφέροντα αποτελέσματα σχετικά με τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει το σεξ.

Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι τα παιδιά μεγαλύτερων πατέρων κινδυνεύουν περισσότερο από αυτισμό.

Μπορεί η επαγγελματική της πορεία να είναι συνδεδεμένη με την υποκριτική - έχοντας στο ενεργητικό της αξιόλογες συνεργασίες στην τηλεόραση και το θέατρο- ωστόσο, τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Ο πατέρας παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του παιδιού του. Είναι ο θεμέλιος λίθος που προσφέρει δύναμη, στήριξη και του μαθαίνει πειθαρχία. Το έργο που παρέχει είναι ανεξάντλητο και πολλές φορές αντιμετωπίζεται με αγνωμοσύνη και από τα παιδιά αλλά και από το περιβάλλον του.

Page 1 of 8

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας