Πέμπτη - 19 Οκτωβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΑΝΤΡΑΣ

Η νέα έρευνα δείχνει ότι ακόμη και λιγότερο χρόνο αν αφιερώνει κανείς στο περπάτημα, δεν θα πάει καθόλου χαμένος.

Ποιο από τα δύο φύλα υποφέρει περισσότερο.

Η υπογονιμότητα είναι μια κατάσταση άλλοτε ιδιοπαθής, σε ένα ποσοστό 20% των υπογόνιμων γυναικών, και άλλοτε οφείλεται σε κάποια βλάβη συγκεκριμένου οργάνου, όπως στην περίπτωση των μη διαβατών σαλπίγγων.

Η δραστηριότητα εκτός από απολαυστική μπορεί να αποβεί και ευεργετική για το σώμα.

Στο άκουσμα της η σκέψη των περισσότερων τρέχει στις περιπέτειες της Σταχτοπούτας και στο Halloween που αυτό τον μήνα έχει την τιμητική του. Η κολοκύθα όμως εκτός από αγαπημένο deco trend του φθινοπώρου αποτελεί μία τροφή με εξαιρετικά οφέλη για τον οργανισμό για όσους πέρα από την διακόσμηση του σπιτιού τους αποφασίσουν να την εντάξουν και στο πιάτο τους!

Το φαινόμενο αυτό καταγράφεται για πρώτη φορά σε έρευνα - Ανυπολόγιστες οι επιπτώσεις στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας.

Από το La La Land στα βήματα χορού του Fred Astaire, σαν κινηματογραφικοί ήρωες ξεκινάμε τον χορό!

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζεις το όνειρο κάποιου άλλου», μια από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του ανθρώπου που έζησε περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του «κουνελάκια», έγινε περιβόητος για τα ξέφρενα πάρτι που διοργάνωνε κι έφερε την σεξουαλική απελευθέρωση στην Αμερική.

Page 1 of 13

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας