Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΕΘΝΗ

Ντοκιμαντέρ που ερευνά τον θάνατο του 2pac προχώρησε σε μία αποκάλυψη που θα προκαλεί τριγμούς στην αστυνομία του Λος Άντζελες.

Μελέτες υποστηρίζουν ότι το να περνά κανείς χρόνο στο Facebook «καταναλώνοντας παθητικά πληροφορίες» μπορεί «να κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν χειρότερα» ψυχικά και σωματικά.

 Ένας πεζός τραυματίστηκε στο πόδι από τις σφαίρες.  Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές. Προηγήθηκε καταδίωξη τουλάχιστον 20 λεπτών

Επιστήμονες του πανεπιστημίου του Κορνέλ της Νέας Υόρκης βρήκαν τον τρόπο να μετατρέψουν τα απόβλητα από την παραγωγή γιαουρτιού σε πρώτη ύλη για βιοκαύσιμα προς χρήση σε αεροσκάφη.

Η άτυχη Αλίνα Τσιούκου έχασε τη ζωή της . Η δράστης συνελήφθη . Όπως αποδείχθηκε είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και σε άλλη γυναίκα.

Ο στρατηγός Χουάνγκ Πιονγκ-σο κατείχε το δεύτερο ανώτερο αξίωμα μετά τον μετά τον Κιμ, αποπέμφθηκε μετά από κατηγορίες για δωροδοκία. Έχει να εμφανιστεί δημοσίως από τις 13 Οκτωβρίου.

Mε 309 ψήφους υπέρ έναντι 305 κατά «πέρασε» μια τροπολογία που αλλάζει τα δεδομένα - Δίνει το δικαίωμα στο κοινοβούλιο να ασκήσει βέτο στην τελική συμφωνία με την ΕΕ.

Στη συμφωνία περιλαμβάνονται τα studios, οι τηλεοπτικές παραγωγές, το καλωδιακό δίκτυο και το μερίδιο στο σταθμό Sky.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας