Παρασκευή - 18 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΘΝΗ

Ο περασμένος Ιούλιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός μήνας που έχει καταγραφεί στην ιστορία.

Σοβαρά τραυματισμένη μια Γερμανίδα παντρεμένη με Έλληνα και ελαφρά η κόρη της.  Επτά τραυματίες από την Αυστραλία, ένας αγνοείται. 26 Γάλλοι τραυματίστηκαν, οι 11 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά - Τραυμάτισαν με το αυτοκίνητό τους έξι πολίτες, έναν πολύ σοβαρά - Τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε.

Το κεφάλι και ο κορμός της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν σε έναν δεύτερο κάδο απορριμμάτων, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τον κάδο, όπου είχαν βρεθεί οι γάμπες του θύματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, οι οπαδοί του αείμνηστου τραγουδιστή Έλβις Πρίσλεϊ πραγματοποιούσαν μια πανηγυρική πομπή που κατέληγε στον τάφο του στο αρχοντικό του στο Graceland, στα πλαίσια της ετήσιας αγρυπνίας υπό το φως των κεριών για τον θάνατο του, χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα λεπτό.

Όχι του Δουβλίνου στην απαίτηση της Κομισιόν να ζητήσει από την Apple, 13 δισ. ευρώ ως αναδρομική φορολογία.

Που βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα αυτοί που άλλαξαν προς το χειρότερο τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Πριν δέκα χρόνια ξέσπαγε η κρίση των ενυπόθηκων δανείων subprime, ένα γεγονός το οποίο απετέλεσε το προοίμιο για ό,τι δεκατρείς μήνες αργότερα, θα κορυφωνόταν στη μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική κρίση που προκάλεσε απότομη ύφεση στο βιομηχανικό κόσμο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας