Παρασκευή - 18 Αυγούστου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γεμάτη ρομαντισμό, αρώματα, γεύσεις και υπέροχα γαλλικά τοπία η εξαιρετική Eleanor Coppola μας ταξιδεύει με την πρώτη της ταινία μυθοπλασίας, «Το Παρίσι μπορεί να περιμένει».

Οι δύο λαοί είχαν είχαν μεγάλες γενετικές συγγένειες μεταξύ τους παρά τις όποιες διαφορές τους, και βαθιές ρίζες στον ελλαδικό χώρο.

Ο Μανώλης Μητσιάς θα τραγουδήσει για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο Μουσείο Ακρόπολης.

ο μουσείο του Λούβρου (Musée du Louvre) είναι ένα από τα μεγαλύτερα, δημοφιλέστερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, στις όχθες του Σηκουάνα, σε μια έκταση 60.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ωστόσο το υπουργείο Πολιτισμού φαίνεται πως απέκρυψε τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πραγματικό μέγεθος των καταστροφών.

Πανστρατιά επιστημόνων για να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά ήταν αυτός που η ιστορία χαρακτήρισε ως «το ανθρώπινο πολυμηχάνημα της Αναγέννησης».

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως o γνωστός μουσικός κρεμάστηκε...

Ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι ο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε και κυνηγά ένα μανιακό κατά συρροή δολοφόνο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας