Τρίτη - 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Μία λίστα με τα πιο απίθανα μουσεία σε όλο τον κόσμο δημιουργήθηκε από την βρετανική εφημερίδα "The Telegraph" η οποία επέλεξε 42 μουσεία σε όλο τον κόσμο που αξίζει να επισκεφθεί κανείς έστω και μία φορά στη ζωή του.

Στα βιβλιοπωλεία το πρώτο μυθιστόρημα του Olivier Bourdeaut. Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει σαν μία όμορφη ρομαντική ταινία και ένας έρωτας που κάνει την κάθε στιγμή μία μικρή γιορτή!

Θα γελάσουμε και θα συγκινηθούμε καθώς η νέα κινηματογραφική εβδομάδα είναι πλούσια σε κωμικές και δραματικές στιγμές.

Αυτό τον Οκτώβριο το θέατρο Αλίκη ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται μία ξεχωριστή παράσταση - αφιέρωμα στη ζωή του μεγάλου δημιουργού Γιώργου Ζαμπέτα.

Το τραγούδι "She’s A Rainbow" μοιάζει με το κρυμμένο στολίδι του album των γερόλυκων , "Their Satanic Majesties Request", το οποίο κυκλοφόρησε το 1967 και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δικαιωθεί αφού δεν έχει παιχτεί ποτέ ζωντανά.

Στο δάπεδο του θαλάμου βρέθηκε ένας άνδρας, 40-50 ετών, τον οποίο συνόδευαν προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα. Εντοπίστηκαν επικασσιτερωμένα αγγεία, εξαρτήματα τόξου, βέλη, περόνες, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Η σπουδαία συγγραφέας Louise Hay έφυγε ήρεμα από τη ζωή ενώ κοιμόταν μόλις πριν από μερικές ημέρες στις 30 Αυγούστου στο San Diego. Ήταν 90 ετών.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας