Δευτέρα - 29 Μαΐου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε το πρόγραμμα ««Ζήσε τον Κήπο αλλιώς» που περιλαμβάνει 150 εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.

Ο Eric Clapton φαίνεται πως αναγκάστηκε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα με πράξεις και χωρίς το περιθώριο σκέψεων 21 χρόνια πριν, στις 25 Μαΐου του 1996, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι του στο Λονδίνο βρήκε τον επάνω όροφο να καίγεται. Αφού επιβεβαιώθηκε πως οι αρχές έχουν ενημερωθεί έσπευσε να διασώσει τις κιθάρες του.

Ο Tom Cruise μοιάζει να είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην επικίνδυνη ζώνη του Top Gun.

Τα Russian Ballet Theater ζωντανεύουν το αριστούργημα του Tchaikovsky και ταξιδεύουν μεγάλους και μικρούς στον υπέροχο κόσμο του κλασικού μπαλέτου!

Γενοκτονία και επιβίωση: Μια αληθινή ιστορία του Πόντου.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός ως frontman των συγκροτημάτων της grunge rock μουσικής, Soundgarden και Audioslave, έφυγε αιφνιδιαστικά σε ηλικία 52 ετών.

Νέες ταινίες έχουμε αυτή τη βδομάδα.

H Πορτογαλία έκανε τη διαφορά στο φετινό διαγωνισμο θυμίζοντας τον ρομαντισμό και την αθωότητα μίας άλλης εποχής.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας