Παρασκευή - 18 Αυγούστου 2017

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Από το μηδέν, σχεδόν, το 2014, ο αριθμός των Ολλανδών τουριστών, που επισκέπτονται το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής έχει φτάσει σε χιλιάδες σήμερα, μόλις μια τετραετία μετά.  Πώς στηρίζουν την οικονομία της περιοχής.

Η Ελλάδα έχει αφήσει στο πολύ μακρινό παρελθόν το 2015, όταν η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με το μεταναστευτικό έπληξαν τον τουρισμό της.

To υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης απέστειλε στους δήμους όλης της χώρας ερωτηματολόγιο 39 σελίδων για τη χαρτογράφηση των υποδομών του ιαματικού τουρισμού, η συμπλήρωση του οποίου γίνεται με απλό και λειτουργικό τρόπο, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην Οία της Σαντορίνης βρίσκεται το καλύτερο ξενοδοχείο της Ελλάδας και το έβδομο καλύτερο στην Ευρώπη, τουλάχιστον σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού Travel + Leisure.

Σύμφωνα με το Family Holiday Report της Post Office Travel Money για το 2017.

Το επενδυτικό έργο απολαμβάνει ευρεία αποδοχή και υποστήριξη τόσο από τον δήμο Λοκρών, όσο από την τοπική κοινωνία.

Ψάχνετε για ανέγγιχτη ομορφιά, απομόνωση και ησυχία για τις διακοπές σας; Υπάρχουν πολλά ελληνικά νησιά που οι τουρίστες παραβλέπουν και είναι ιδανικά για μία απόδραση στην Ευρώπη.

Δείγμα 18.000 ταξιδιωτών από 25 χώρες από όλο τον κόσμο.

Page 1 of 8

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας