Παρασκευή - 09 Ιουνίου 2017
Monday, 05 June 2017 00:36

Ανακοινώνει Χάσι ο Ολυμπιακός αύριο

Ανακοινώνει Χάσι ο Ολυμπιακός αύριο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Κόσοβο και την Αλβανία, ο Μπέσνικ Χάσι θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα αύριο Δευτέρα (5/6).

Παναγιώτης Φάκος

Τέλος στο θρίλερ για την απόκτηση νέου τεχνικού στον Ολυμπιακό φαίνεται πως μπαίνει μέσα στις επόμενες ώρες. Πιθανότατα ακόμη και σήμερα οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" θα μάθουν ποιος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, που έπρεπε να φτάσει ο Ιούνιος για να πάρει το χρίσμα. Το μεγάλο φαβορί είναι αυτή την φορά και πολύ δύσκολα θα αλλάξει μάλλον, ο Μπέσνικ Χάσι!

Ο 45χρονος πρώην κόουτς της Αντερλεχτ, που μετά την απόλυσή του από την πρωταθλήτρια Πολωνίας Λέγκια, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 (είχε προσληφθεί 4 Ιουνίου του 2016 και πρόλαβε να καθήσει στον πάγκο για 18 ματς, με απολογισμό μόλις 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες με 20-27 γκολ), βρισκόταν στα αζήτητα.

Στην Λέγκια από την άλλη ο Χάσι είχε επιδείξει την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αφού διαδοχικά απέκλεισε στους προκριματικούς γύρους τις Ζρίσνκι Μοστάρ, Ντούνταλκ και την Σλοβάκικη Τρεντσίν. Κάτι που θα θεωρηθεί το μεγαλύτερο κριτήριο για τους Πειραιώτες.

Τα απογευματινά tweet εμφάνιζαν τον Χάσι ήδη "κλεισμένο" από τους "ερυθρόλευκους" και πως απλά περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση αύριο Δευτέρα (5/6).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 45χρονος προπονητής βρέθηκε το Σάββατο στο Κάρντιφ και παρακολούθησε τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Γιουβέντους όπου μαζί του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, Βρέντζος και Καρεμπέ.

Από τη μεριά του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν πως ο Κοσοβάρος προπονητής είναι μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή για τον πάγκο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας