Δευτέρα - 27 Μαρτίου 2017
09:36

Αθήνα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα επεισόδια σημειώθηκαν από τις 20:00 έως τις 23:00 το βράδυ και από τη 01:00 έως τις 03:00 τα ξημερώματα.

Η μελέτη περιλαμβάνει την ανάλυση του φαινομένου με κριτήρια όπως το επάγγελμα, ο τόπος κατοικίας και η οικογενειακή κατάσταση .

Για την συγκεκριμένη περίσταση, η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα μαύρο κομψό σύνολο, έχοντας τα μαλλιά της χαμηλό σινιόν και φορώντας κόκκινο κραγιόν.

Ασφαλιστικές εισφορές τουλάχιστον 26,9% θα πρέπει να καταβάλλονται από 1/1/2017 επί του εισοδήματος που προκύπτει από παράλληλη απασχόληση. Αυτό προκύπτει από την εγκύκλιο για την παράλληλη απασχόληση την οποία υπέγραψε σήμερα κατ' εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου, ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος. Με άλλα λόγια, εφεξής, για κάθε εισόδημα το οποίο προέρχεται από παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα θα επιβάλλονται -χωρίς καμία ασφαλιστική απαλλαγή- ασφαλιστικές εισφορές οι οποίες, σύμφωνα με το νόμο Κατρούγκαλου αλλά και τις έως τώρα εφαρμοστικές εγκυκλίους, θα ξεκινάνε από το 26,9% και θα φτάνουν ακόμα και το 46%.

Η ερωτική σχέση που είχε συνάψει ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης με την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, ήταν η αιτία του φονικού. Το θύμα πριν ξεψυχήσει πήρε τηλέφωνο την αστυνομία: Είμαι πυροβολημένος, πρόλαβε να πει...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναδείχθηκε ως μία από τις επτά κορυφαίες Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα για το 2016 στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2017 για πέμπτη φορά στη χώρα μας.

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων εντοπίσθηκε στα Εξάρχεια. Κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του εργαστηρίου, 955 πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα διαφόρων χωρών και διάφορα χρηματικά ποσά.

Page 1 of 11

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας