Τετάρτη - 26 Ιουλίου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνει τους πολίτες για τον σεξουαλικό εκβιασμό και εξαναγκασμό των παιδιών μέσω του διαδικτύου, γνωστού και ως «sextortion».

Το πιο εύκολο πράγμα για έναν τουρίστα που ταξιδεύει στο εξωτερικό είναι ο «δαίμονας της προφοράς» να τον κάνει να πει εντελώς διαφορετικά πράγματα από εκείνα που έχει πρόθεση να πει ή θεωρεί ότι λέει.

Στο «μικροσκόπιο» της Κυβέρνησης και των Θεσμών θα βρεθούν μετά στο καλοκαίρι 35 επιδόματα και παροχές, στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του συστήματος πρόνοιας που επιβάλλει η συμφωνία στο Eurogroup του περασμένου Ιουνίου.

Οι ίδιοι οι... γονείς προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο άτυχο βρέφος και στη συνέχεια το πήγαν οι ίδιοι στο νοσοκομείο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Συνελήφθησαν σε παραλιακή περιοχή 18 πολίτες Μπαγκλαντές και τέσσερις Σενεγάλης.

Ελεύθερα κυκλοφορούν από την Δευτέρα 24 Ιουλίου στο κέντρο της Αθήνας τα ΙΧ αυτοκίνητα αλλά και τα μικρά φορτηγά μέχρι 2,2 τόνους.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην κορυφή του κάστρου σε σημείο που δύσκολα μπορούν να προσεγγίσουν τα πυροσβεστικά οχήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Page 1 of 59

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας