Δευτέρα - 18 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δημοσίευμά τους στο Facebook, διακόσιοι δημιουργοί και κληρονόμοι συνυπογράφουν το αίτημα των σωματείων “ΑΣΜΑ” και “ΥΠΕΡΒΑΣΗ” για νέο καθαρό Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης, χωρίς τα «βαρίδια» της ΑΕΠΙ.

Προϋπόθεση για τη λήψη της ενίσχυσης είναι ο άνεργος να ήταν εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ την 31η Οκτωβρίου 2017 και να εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιότητα του ανέργου έως σήμερα.

Η δράση της «εγκληματικής οργάνωσης» που δρούσε στους κόλπους του (ΟΣΕ), τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2015 και εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ώρες από την οικονομική αστυνομία, προκαλεί σοκ. Τα μέλη της με μεθόδους που θυμίζουν ακόμη και μαφία κατάφερναν να αποκομίσουν τεράστια οικονομικά οφέλη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, το οποίο ζημίωσαν με εκατομμύρια ευρώ. 

Τέσσερις φοιτητές διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στον «Ευαγγελισμό».  Αναζητούνται οι δράστες.

Οι κακοποιοί είχαν μεταφέρει το φορτίο σε ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη, προκειμένου να τα παραλάβουν οι εγχώριοι συνεργάτες τους.

«Τα προβλήματα είναι πολλά και τα οξύνει η πολιτική της κυβέρνησης», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας.

Tο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα για την έκδοση του Αλεξάντερ Βίνικ στις ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται ότι «ξέπλενε» μέσω πλατφόρμας ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων κέρδη εγκληματικών οργανώσεων.

Page 1 of 108

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας