Τρίτη - 23 Μαΐου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι γνωστός για τα "πράσινα" αισθήματά του και είχε δυο λόγους για τους οποίους βγήκε απο το σπίτι του τη Δευτερα το απόγευμα. Τον Παναθηναϊκό του "Γουέμπλει και την UNICEF.

Μετά τον Άγιο Σάββα και το νοσοκομείο του Βόλου σειρά είχαν το Γ.Ν. Λαμίας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εντόπιζαν τα θύματά τους και, με το πρόσχημα ελέγχου βλαβών των μετρητών ρεύματος ή διαρροών από ηλεκτρικές συσκευές, αποσπούσαν την προσοχή τους και, ερευνώντας τους χώρους των διαμερισμάτων έκλεβαν ό,τι έβρισκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν κλαπεί τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια.

Σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί είναι μεγάλη έρευνα των στελεχών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με τους Επιθεωρητές Υγείας, στο ΙΚΑ της Πάτρας.

Τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2017 έγιναν 59 χτυπήματα κατά αστυνομικών ή άλλων στόχων.

Η κατάργησή τους θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Από Σεπτέμβριο οι μεγάλες ανατροπές στην Παιδεία.  Τι και πότε προβλέπεται για Γυμνάσιο, Λύκειο, ένταξη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αξιολόγηση.  Μέχρι τον Αύγουστο του 2018 η ολοκλήρωση της επιλογής όλων των διευθυντών και στελεχών εκπαίδευσης με το νέο σύστημα.

Page 1 of 35

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας