Δευτέρα - 27 Μαρτίου 2017
09:39

Αθήνα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η νέα γενιά πάντα έχει περισσότερα και λαμπρότερα αστέρια απο την προηγούμενη. Ο Μενέλαος Λουντέμης καθόρισε την πορεία πολλών με το έργο του και ιδιαίτερα με εκείνο το «παιδί που μετράει τ' άστρα». Ο μακαριστός Χριστόδουλος σε ομιλία του λίγο πριν πεθάνει, είχε απευθύνει με συγκλονιστικό τρόπο «συγγνώμη στη νέα γενιά για τον κόσμο που της έχει «ετοιμάσει» η προηγούμενη».

Σφοδρή κριτική στην διαβόητη επιτροπή Ανταγωνισμού κάνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) Βασίλης Κορκίδης ως προς τις ευθύνες της για το «πάρτυ» των πολυεθνικών στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση έχει ακριβώς την αντίθετη εικόνα απο εκείνη που οι Έλληνες πολίτες έχουν «εντυπώσει» ως κλασσική εικόνα Έλληνα πολιτικού.

Τα "Ντοκουμέντα", 920 μέτρα από τη μεθόριο με τον π. Αντώνιο Παπανικολάου.

Συνέντευξη του βραβευμένου με Πούλιτζερ ρεπόρτερ του Guardian αποκλειστικά στο Γιάννη Ντάσκα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας