Σάββατο - 29 Απριλίου 2017
12:26

Αθήνα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Ραχήλ Μακρή είναι μια γυναίκα πολιτικός η οποία δεν περνάει απαρατήρητη. Γίνεται στόχος γιατί λέει τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να φοβάται. Έφυγε απο τα κόμματα γιατί κατάλαβε ότι οι αρχές που είχαν συμφωνηθεί δεν τηρήθηκαν. Θεωρεί πως οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, δηλαδή οι υπάλληλοι των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια θανάτου των λαών της Ευρώπης. Επέλεξε να ανακηρύξη τον πολιτικό της φορέα στην Κρήτη στο σπήλαιο του Μελιδονίου, γιατί τα κόκκαλα των 340 ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί μαρτυρούν την αντίσταση κατά των Τούρκων και την άρνηση της παράδοσης.

Οι εθνικές οδοί του θανάτου γίνονται ασφαλείς δρόμοι ως το Πάσχα και την Πρωτομαγιά. Σας είχαμε προαναγγείλει με δηλώσεις που μας είχε κάνει τον περασμένο Γενάρη ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης ότι πριν το Πάσχα ένα ονειρο δεκαετιών των Ελλήνων θα γινόταν πραγματικότητα και ένα "νεκροταφείο" θα έπαυε να υπάρχει.

Η νέα γενιά πάντα έχει περισσότερα και λαμπρότερα αστέρια απο την προηγούμενη. Ο Μενέλαος Λουντέμης καθόρισε την πορεία πολλών με το έργο του και ιδιαίτερα με εκείνο το «παιδί που μετράει τ' άστρα». Ο μακαριστός Χριστόδουλος σε ομιλία του λίγο πριν πεθάνει, είχε απευθύνει με συγκλονιστικό τρόπο «συγγνώμη στη νέα γενιά για τον κόσμο που της έχει «ετοιμάσει» η προηγούμενη».

Σφοδρή κριτική στην διαβόητη επιτροπή Ανταγωνισμού κάνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) Βασίλης Κορκίδης ως προς τις ευθύνες της για το «πάρτυ» των πολυεθνικών στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση έχει ακριβώς την αντίθετη εικόνα απο εκείνη που οι Έλληνες πολίτες έχουν «εντυπώσει» ως κλασσική εικόνα Έλληνα πολιτικού.

Τα "Ντοκουμέντα", 920 μέτρα από τη μεθόριο με τον π. Αντώνιο Παπανικολάου.

Συνέντευξη του βραβευμένου με Πούλιτζερ ρεπόρτερ του Guardian αποκλειστικά στο Γιάννη Ντάσκα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας