Δευτέρα - 27 Μαρτίου 2017
09:38

Αθήνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα είναι ο θάνατος μας εάν βγούμε από την Ευρωζώνη», τόνισε και παρομοίωσε την Ελλάδα σαν μια βάρκα που έμπαζε νερά «και αντί να κλείσουμε την τρύπα αλληλομαχαιρωνόμαστε».

«Να το σκεφτεί αυτό η Ευρώπη», ανέφερε με νόημα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Βεϊσί Καϊνάκ.

«Κάνω έκκληση στη νοημοσύνη της Ευρώπης», διαμηνύει. «Mόλις σηκωθήκαμε. Μη μας κάνετε να σκοντάψουμε πάλι».

Εκτενείς αναφορές σε Ράϊκου-Γιάννο-Λιακουνάκο και στις μπίζνες του Εφραίμ.

«Θα σπάσει οριστικά ο φαύλος κύκλος της διαφθοράς».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη που ονειρευόμαστε, δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε. Δεν υπάρχει, όμως, επίσης αμφιβολία ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ' το να παλέψουμε εντός για να την αλλάξουμε», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της επετειακής Συνόδου της Ρώμης.

Οι 27 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 60 χρόνια μετά την ιδρυτική διακήρυξη της ενωμένης Ευρώπης, υπέγραψαν τη «Διακήρυξη της Ρώμης», σε μια επετειακή τελετή που έγινε στο Καπιτώλιο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα το επιτρέψει. Η εκπαιδευτική πολιτική θα προχωρήσει με όρους ισότητας των ευκαιριών, αξιοκρατίας, αξιολόγησης, αποτελεσματικότητας και διαφάνειας».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας