Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένας ιαπωνικός πάροχος υπηρεσιών ίντερνετ θα αρχίσει να πληρώνει τους μισθωτούς μερικώς σε bitcoin, σύμφωνα με το CoinDesk.

Υψηλοί τόνοι επικράτησαν κατά την προειδοποιητική απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ την Πέμπτη, με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, κ. Γιώργο Αδαμίδη να καλεί τη διοίκηση της επιχείρησης να επιδείξει «γενναιότητα» εν όψει της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ.

«Θα είναι πολύ περισσότερα από τις προβλέψεις του προϋπολογισμού».

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη αυξήθηκαν 1,2 δισ. σε ένα μήνα.

Παρουσιάστηκαν οι στόχοι του φόρουμ που θα γίνει από 30 Μαΐου έως 1η Ιουνίου.

Tο Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (Ι.Ε.Τ.Α.) της Τράπεζας της Ελλάδος στo πλαίσιo του νομισματικού του προγράμματος για το 2017 προχώρησε στην παραγωγή ενός blister με συλλεκτικό νόμισμα, αφιερωμένο στα 175 χρόνια από τη γέννηση του Νικολάου Γύζη.

Σημαντική ευκαιρία να προωθηθεί η ατζέντα των επενδύσεων και του εμπορίου στην Ελλάδα, καθώς και να επισημανθεί η υποστήριξη των ΗΠΑ στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, θεωρεί ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, το διεθνές επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα, που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη από την Capital Link.

«Ο Προϋπολογισμός δεν υπηρετεί τα δημόσια οικονομικά».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας