Δευτέρα - 29 Μαΐου 2017

AUTO-MOTO

Έχοντας βάλει σε μία σειρά το "συναισθηματικό" κομμάτι της γκάμας της, που απαρτίζεται από την οικογένεια του Fiat 500 αλλά και το 124 Spider, η Fiat στρέφεται στο "πρακτικό" κομμάτι και αντικαθιστά το Punto με το ολοκαίνουριο Argo.

Η Volkswagen επιβεβαίωσε επίσημα κάτι για το οποίο μας είχε αφήσει στην αγωνία πολύ καιρό τώρα: το up! GTi είναι γεγονός, ή καλύτερα θα είναι γεγονός στις αρχές του 2018, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την παρουσίαση του μικρού VW.

Ένα ολοκαίνουριο μικρομεσαίο SUV, που αντικαθιστά το - οκτώ ετών πλέον - Yeti, παρουσιάστηκε επίσημα από τη Škoda και ακούει πλέον στο όνομα "Karoq".

Ας ξεκινήσουμε απλά. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να θέλουμε ένα Ford που έχει ένα μοτέρ 3.5 λίτρων και κοστίζει 400.000 δολάρια. Κανένας απολύτως.

Αν υπήρχε ένα αυτοκίνητο που καταφέρνει να είναι διακριτικό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό, το βραβείο διεκδικεί με αξιώσεις η Σειρά 2 της BMW, ιδιαίτερα στην κουπέ έκδοσή της. Τώρα, η αυτοκινητοβιομηχανία του Μονάχου ανανεώνει το μικρομεσαίο σπορ μοντέλο της, με ένα εξίσου διακριτικό facelift.

Με ανανεωμένο design, τεχνολογικές παρεμβάσεις και βελτιωμένες επιδόσεις η Ford υπόσχεται μία ακόμα καλύτερη Mustang, στοχεύοντας σε μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας των σπορ κουπέ.

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo, η εντυπωσιακή Stelvio, βλέπει τη γκάμα της να εμπλουτίζεται με το νέο βασικό μοτέρ, που την κάνει ακόμα πιο προσιτή στο ελληνικό κοινό.

Αν και μιλάμε για δύο από τα γνωστότερα ονόματα στην ιστορία της αυτοκίνησης, η δική τους ιστορία δεν φαίνεται να έχει καλό τέλος - για την τρέχουσα γενιά τουλάχιστον.

Page 1 of 6

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας