Σάββατο - 29 Απριλίου 2017
12:23

Αθήνα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είναι γνωστό ότι ο λογαριασμός των ΥΚΩ καλύπτει το αυξημένο κόστος παραγωγής ρεύματος στα μη διασυνδεδεμένα νησιά που ηλεκτροδοτούνται από πετρελαϊκές μονάδες, καθώς και το κόστος του τιμολογίων των πολυτέκνων και του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός περιλαμβάνει την θέση, ότι η οικονομία της αγοράς πρέπει να έχει ζεύξη με την κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς στόχος είναι η ισορροπία της ελευθερίας του ατόμου και της κοινωνικής δικαιοσύνης, μέσω της ήπιας παρέμβασης του κράτους στην οικονομία και στην κοινωνία.

υπό την απειλή του Grexit.

Κάθε λαός μηδέ του ελληνικού εξαιρουμένου, έχει την ιστορία και τα βιώματά του κι από αυτά κρίνονται οι πράξεις και οι επιλογές του. Σκοπός του παρόντος άρθρου δεν είναι να κατασκευάσει ένα άλλοθι για όλα όσα έχουν συμβεί μετά την Μεταπολίτευση και την πλήρη ένταξη της χώρας μας εις την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα τελευταία νέα από την Καβάλα, δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Πρώτα έχουμε την κατακραυγή κάποιων φιλοζωϊκών οργανώσεων εναντίον της σφαγής ζώων με τον τρόπο που ορίζει η εβραϊκή θρησκεία και δεύτερου τη βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος για δεύτερη φορά.

Στόχος της Συνθήκης της Ρώμης που υπεγράφη την 25η Μαρτίου 1957 (ΕΟΚ) από τις ιδρυτικές χώρες Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Λουξεμβούργο και Ολλανδία ήταν η υλοποίηση της ιδέας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Καμία αλλαγή στη λειτουργία της αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να προχωρήσει, χωρίς τη συνεργασία και τη συναίνεση της ίδιας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το ευρύτερο Ενεργειακό Σχέδιο της Ανατολικής Μεσογείου μπορεί να διαδραματίσει πολλαπλό ρόλο και να επηρεάσει ευεργετικά όλες τις γειτονικές χώρες.

Κάθε άνθρωπος οφείλει να υπερασπίζεται την Ιστορία. Όμως με την εξέλιξη των κοινωνιών εις την σύγχρονη εποχή κανείς άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το απόφθεγμα του Μαρξ, ότι οι άνθρωποι δημιουργούν μεν τη δική τους ιστορία, όχι όμως κάτω από τις συνθήκες της δικής τους επιλογής.

Page 1 of 2

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας