Δευτέρα - 27 Μαρτίου 2017
09:37

Αθήνα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Μετά το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, πλέον και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει ένα γερό «χεράκι» συγκάλυψης της ληστείας κατά του Ελληνικού λαού, καθότι όσο ήταν στην αντιπολίτευση αναδείκνυε το θέμα των Ολυμπιακών σκανδάλων, αλλά τώρα ως Κυβέρνηση δεν διαφέρει στη διαχείριση αυτού του τεραστίου φακέλου και κρύβεται πίσω από το «πλυντήριο σκανδάλων του άρθρου 43 του ΚΠΔ».

Με προσχήματα, όλο και πιο γελοία, η κυβέρνηση συνεχίζει μια αέναη δήθεν «διαπραγμάτευση», παρότι είναι πασίγνωστο ότι στην πραγματικότητα έχει αποδεχθεί τις βασικές θέσεις των δανειστών και του ΔΝΤ. Ταυτόχρονα, η οικονομία της χώρας βουλιάζει, οι καταθέσεις συνεχίζουν να καταρρέουν, το ΑΕΠ συρρικνώνεται, η ανεργία μεγαλώνει, τα μαγαζιά κλείνουν, οι τράπεζες καταφεύγουν και πάλι στον ELA και προφανώς, θα καταρρεύσει σύντομα το ασφαλιστικό σύστημα.

«Κύριος στόχος μας, είναι η καταστροφή του Ισραήλ» ~Camal Abdel Nasser

Η ακροδεξιά και ο ναζισμός έχουν όχι μόνο κοινά "σύνορα" σε πολλές χώρες, αλλά και κοινό στόχο. Στη χώρα μας ο "φερετζές" της επικοινωνίας των δυο χώρων σε πολλές περιπτώσεις καλύπτεται πίσω απο ρασοφόρους με κοινό "τόπο" ότι πολεμούν εκείνους που σταύρωσαν το Χριστό, δηλαδή τους Εβραίους.

Ο νέος χρόνος 2017, είναι ο χρόνος του Κυπριακού προβλήματος, που αφορά και την Ελλάδα, που όμως βλέπω να μην υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον από τους Έλληνες. Μπορεί τα ΜΜΕ, εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, να ασχολούνται με αρκετό ενδιαφέρον για το τι θα γίνει με την Κύπρο, όμως η αδιαφορία του ελληνικού λαού είναι έκδηλη. Γιατί;

«Η βασική ελπίδα κάθε έθνους, στηρίζεται στην εκπαίδευση της νεολαίας του» ~Έρασμος

Στην Ελλάδα έχουν έρθει 4 Αμερικανοί πρόεδροι από τους 44 της Αμερικάνικης Ιστορίας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας