Παρασκευή - 18 Αυγούστου 2017

ΥΓΕΙΑ

Περίπου 36 εκατομμύρια τυφλοί υπάρχουν σήμερα.

Αυξάνονται με σταθερό ρυθμό τα κρούσματα ελονοσίας στη χώρα μας, τόσο τα «εισαγόμενα», δηλαδή όσα αφορούν μετανάστες και ταξιδιώτες που νόσησαν εκτός Ελλάδας, όσο και τα λεγόμενα κρούσματα με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης, δηλαδή εκείνα που αφορούν άτομα που νόσησαν χωρίς να έχουν ταξιδέψει και έτσι πιθανολογείται ότι εκτέθηκαν στο πλασμώδιο της ελονοσίας στην περιοχή κατοικίας τους.

Στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της ΕΕ ο Ανδρέας Ξανθός.

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκαθαρίζει ότι δεν ανιχνεύθηκε το βακτήριο. Αναστάτωση έχει προκληθεί στην περιοχή της Άρτας μετά το θάνατο μιας γυναίκας και την ανακοίνωση ότι πρόκειται για χολέρα.

Η στιγμή της απόδρασης ξεκινά! Κουβαδάκια, τσουγκράνες, μπάλες, ρακέτες, κοχύλια και άλλα παιχνίδια τρομερά περιμένουν κάθε μέρα για να τα ανακαλύψεις! Οι γονείς θέλουν να μεταδώσουν τη σοφία τους και τα παιδιά διψούν για γνώση!

Η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων υγειονομικού προσωπικού στο Σισμανόγλειο παραμένει χωρίς κάλυψη - Στις πνευμονολογικές κλινικές των 40 κρεβατιών η λειτουργία βασίζεται στο κυκλικό 24ωρο ωράριο με 9 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό.

«Τα νοσοκομεία είναι πλεονασματικά μόνο στο… Facebook Πολάκη», δηλώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων Μιχάλης Γιαννάκος.

Page 1 of 6

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας