Κυριακή - 23 Ιουλίου 2017

ΥΓΕΙΑ

Στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της ΕΕ ο Ανδρέας Ξανθός.

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκαθαρίζει ότι δεν ανιχνεύθηκε το βακτήριο. Αναστάτωση έχει προκληθεί στην περιοχή της Άρτας μετά το θάνατο μιας γυναίκας και την ανακοίνωση ότι πρόκειται για χολέρα.

Η στιγμή της απόδρασης ξεκινά! Κουβαδάκια, τσουγκράνες, μπάλες, ρακέτες, κοχύλια και άλλα παιχνίδια τρομερά περιμένουν κάθε μέρα για να τα ανακαλύψεις! Οι γονείς θέλουν να μεταδώσουν τη σοφία τους και τα παιδιά διψούν για γνώση!

Η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων υγειονομικού προσωπικού στο Σισμανόγλειο παραμένει χωρίς κάλυψη - Στις πνευμονολογικές κλινικές των 40 κρεβατιών η λειτουργία βασίζεται στο κυκλικό 24ωρο ωράριο με 9 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό.

«Τα νοσοκομεία είναι πλεονασματικά μόνο στο… Facebook Πολάκη», δηλώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, για την κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι γυναίκες που θηλάζουν τα μωρά τους επί ένα εξάμηνο αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του ενδομητρίου, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική μελέτη.

Page 1 of 6

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας