Σάββατο - 29 Απριλίου 2017
12:23

Αθήνα

ΥΓΕΙΑ

Νά διάκριση για το έργο του στην αντιμετώπιση καρκίνων του αίματος.

Στην Ελλάδα νοσούν κάθε χρόνο περίπου 50 άτομα, κυρίως παιδιά.  Η νόσος ευθύνεται για δεκάδες χιλιάδες θανάτους παγκοσμίως ετησίως.

Οι εξετάσεις για την γρίπη έγιναν την έκτη μέρα της νοσηλείας της, ενώ τα αποτελέσματά τους βγήκαν Μεγάλη Τετάρτη, τη δεύτερη μέρα που το κορίτσι ήταν κλινικά νεκρό, λέει συντετριμμένος.

Ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία είναι αυτό της Υγείας.

Οι μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται κατά τη διακομιδή, λόγω ελλείψεων ασθενοφόρων, θέτουν σε κίνδυνο της ζωή των ασθενών, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα διαχειριστικής ανεπάρκειας του ΕΚΑΒ».

Δεν είναι όλοι οι ψυχοπαθείς... ψυχροί δολοφόνοι, όπως τόσο λανθασμένα και άδικα παρουσιάζονται στις ταινίες. Η ψυχοπάθεια δεν είναι παιχνίδι, για να την χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν, όπως υποθέτουμε ότι εκδηλώνεται.

Στα χέρια της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας βρίσκεται το πόρισμα ελέγχου για το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Page 1 of 4

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας