Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018

ΘΕΑΤΡΟ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το θέατρο Κάππα ετοίμασε και μας σερβίρει για δεύτερη χρονιά το πιο υπέροχο δείπνο γέλιου που εγγυάται στο κοινό μία υπέροχη θεατρική βραδιά!

Το «Ψέμα στο Ψέμα» ήταν η επιλογή μου για το απόγευμα του Σαββάτου και ήταν απόλυτα σωστή. Στο δρόμο για το θέατρο Μουσούρη μιλώντας με μία καλή μου φίλη μου ανέφερε πως είχε παρακολουθήσει το «Ψέμα στο Ψέμα» πριν 10 χρόνια 4 φορές! Στο τέλος της παράστασης κατάλαβα πόσο δίκιο είχε!

Ο χειμώνας πλησιάζει και θεατρική σεζόν ξεκίνησε γυρίζοντας τον χρόνο πίσω.  Δημήτρης Ψαθάς, Γιάννης Δαλιανίδης, Νίκος Τσιφόρος & Πολύβιος Βασιλειάδης, Μιχάλης Κακογιάννης, Αλέκος Σακελλάριος και Χρήστος Γιαννακόπουλος μεταφέρουν το θεατρικό κοινό σε μία νοσταλγική εποχή. Τα αγαπημένα έργα μεγάλων δημιουργών ζωντανεύουν ξανά θυμίζοντας μας τη διαχρονικότητα τους.

Από το κινηματογραφικό πανί στο θεατρικό σανίδι!

Ο θρυλικός ήρωας του Νίκου Καζαντζάκη ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Βέμπο.

Ήταν η αγαπημένη θεία "Τζούλια" στη σειρά "Άκρως Οικογενειακόν", η "άτακτη" μαμά του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο "Ασυνήθεις Ύποπτοι" και μία ταλαίπωρη γιαγιά στην "Ντόλτσε Βίτα". Η συμπαθέστατη ηθοποιός Σοφία Ολυμπίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ενώ την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης μέσω Facebook.

Με τη θέα του αττικού ουρανού και τη μαγεία της Ακρόπολης τα μπαλέτα Μπολσόι βρίσκονται ξανά στην Αθήνα και στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να τιμήσουν και να γιορτάσουν τα 75 χρόνια του ζωντανού τους θρύλου Μιχαήλ Λαβρόφσκι.

Αυτό τον Οκτώβριο το θέατρο Αλίκη ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται μία ξεχωριστή παράσταση - αφιέρωμα στη ζωή του μεγάλου δημιουργού Γιώργου Ζαμπέτα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας