Σάββατο - 27 Μαΐου 2017
Thursday, 25 May 2017 19:11

Έκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος

Έκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού και του οδηγού του.  Μεταφέρεται τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.

Αίθουσα Σύνταξης

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Λουκά Παπαδήμου και του οδηγού του.

Ήδη, κατά πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό. Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι η ζωή τόσο του ιδίου του κ.Παπαδήμου, όσο και του οδηγού του δεν διατρέχουν κίνδυνο. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει τραυματισθεί στα πόδια

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε όταν ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε έναν φάκελο μέσα στο αυτοκίνητό του. Τα τζάμια του αυτοκινήτου, που είναι αλεξίσφαιρα δεν θρυμματίσθηκαν. Πίσω από το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου ακολουθούσε συνοδευτικό της αστυνομίας.

Αυτόπτης μάρτυρας, που βρισκόταν μόλις 30 μέτρα από το σημείο του τρομοκρατικού χτυπήματος μίλησε αποκλειστικά στο star.gr.

«Ακούστηκε ένας πολύ δυνατός κρότος! Ήταν μια θωρακισμένη μαύρη Mercedes στην συμβολή των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου και από πίσω της ήταν ένα αυτοκίνητο skoda, από αυτά που συνοδεύουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Αυτό έγινε περίπου στις 18:30» περιέγραψε στο star.gr o Α.Σ.

«Έβγαλαν έναν άνθρωπο έξω από το αυτοκίνητο, ο οποίος ήταν σίγουρα χτυπημένος στα πόδια. Το παντελόνι του ήταν σκισμένο και είχε πάνω του αίματα» πρόσθεσε.

«Μάλλον ο οδηγός ή η φρουρά του κάλεσε την αστυνομία, ήταν ένας άνδρας ασφάλειας που έπαιρνε τηλέφωνα και σε χρόνο dt έφτασε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ» τόνισε ο άνδρας που είδε με τα μάτια του την τρομοκρατική επίθεση.

«Μπόρεσα να δω από την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου ότι είχαν ανοίξει οι αερόσακοι, το μπροστινό παρμπρίζ είχε διαλυθεί και μέσα στη καμπίνα… γινόταν γης μαδιάμ» σημείωσε ακόμη, προσθέτοντας ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν πολύ γρήγορα το σημείο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας