Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018
Sunday, 21 May 2017 00:38

Αποκαλύψεις στην εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» με τον Νίκο Νικολόπουλο στο Etv

Αποκαλύψεις στην εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» με τον Νίκο Νικολόπουλο στο  Etv

Ο Α. Μαρτίνης μιλά μέσα από τον κορυδαλλό για το σκάνδαλο του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

Κώστας Ντέμος

Ο οικονομικός και κοινωνικός ιστός της χώρας κατατρώγεται από κυκλώματα και του κοινωνικού περιθωρίου, αλλά και κυκλώματα του "λευκού περιλαίμιου" και σε πολλές περιπτώσεις και από την συνεργασία αυτών των κυκλωμάτων” αυτά μεταξύ άλλων τόνισε προαναγγέλλοντας την αυριανή εκπομπή του, «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» στο Etv, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος

«Και όταν από την αυτοθυσία πολιτικών και δικαστικών και δημοσιογράφων κάποια κυκλώματα ξεσκεπάζονται καταβάλλεται προσπάθεια να κουκουλωθούν τα εγκλήματα ή να φορτωθούν σε ελάχιστους, ώστε τα κυκλώματα ιδιαίτερα του λευκού περιλαίμιου να συνεχίσουν με άλλους αναλώσιμους την λεηλασία του δημοσίου χρήματος.

Απόδειξη περί αυτών είναι μια φωνή που έφτασε μέσα από τα κελιά του Κορυδαλλού. Ανήκει στον μέχρι πριν ένα χρόνο "σταρ" της πολιτικής, κοινωνικής και δημοσιογραφικής ελίτ Ανδρέα Μαρτίνη.

Μέσα από το κελί μιλάει πού δυνατά και πολύ καθαρά στην εκπομπή 'ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ" και αποκαλύπτει ότι το σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού ήταν συλλογικό έγκλημα συνεργαζομένων πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογραφικών κυκλωμάτων τα οποία διευκόλυναν με τις αποφάσεις τους δικαστικοί.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης εξαιρεί μόνον δυο πρωθυπουργούς και αποκαλύπτει ότι τα κυκλώματα αυτά τον εκβίαζαν και τον εκβιάζουν και για όσα έκαναν όλοι μαζί επί χρόνια και για να μην μιλήσει στην Εξεταστική Επιτροπή, στην οποία δηλώνει ότι και θέλει να καταθέσει την αλήθεια και θα αναφέρει ονόματα και γεγονότα.

Μην χάσετε την εκπομπή στην οποία θα πληροφορηθείτε και άλλα πολλά, αλλά και θα δείτε δικαστικά ντοκουμέντα για τον τρόπο που άδειαζαν από το λευκό περιλαίμιο οι ελληνικές τράπεζες και γέμιζαν οι ελβετικές εν μέσω κρίσης και απαγορεύσεων».

"Ο Ανδρέας Μαρτίνης έδωσε μέσα απο το κελί συνέντευξη στα ntokoumenta.gr η οποία θα δημοσιευθεί παράλληλα με την προβολή της και απο το ATTICA και τις εκπομπές του Στέργιου Καλόγηρου με το Γιάννη Ντάσκα.

Το τρέιλερ της αυριανής εκπομπής:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας