Τρίτη - 06 Ιουνίου 2017
Wednesday, 31 May 2017 11:16

Εντολή Αλαφούζου για καμία υποχώρηση σε Μολέδο

Εντολή Αλαφούζου για καμία υποχώρηση σε Μολέδο

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Αίθουσα Σύνταξης

Ο εκνευρισμός είναι λίγο σε σχέση με όσα νιώθουν στον Παναθηναϊκό για τον Ροντρίγκο Μολέδο, μετά την απόφαση του Βραζιλιάνου να μην ταξιδέψει με την αποστολή για το σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάριζε στους συνεργάτες του πως δεν πρέπει να υποχωρήσουν καθόλου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο ισχυρός άνδρας των... πράσινων ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού και επισήμανε πως Θα πρέπει η πρόταση να είναι πολύ καλή προκειμένου να φύγει. Μάλιστα στον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως αν τελικά υπάρξει πώληση σε Ιντερνασιονάλ ή σε άλλη ομάδα της Βραζιλιάς, Θα μπει υψηλή ρήτρα για πιθανή μεταπώληση σε ομάδα της Ελλάδας.

Πηγή: gazzetta.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας