Κυριακή - 14 Μαΐου 2017
22:46
Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 16:18

Οι μοντέλες κάνουν τον πρωταθλητισμό σέξυ και...όποιος αντέξει!

Οι μοντέλες κάνουν τον πρωταθλητισμό σέξυ και...όποιος αντέξει!

Ούφ!...Ανακούφιση στα...οικονομικά παρασκήνια της "βιομηχανίας" του τένις.

O Paixtaras

Το μεγαλύτερο αστέρι της η Σαράποβα επανήλθε στα κόρτ μετά σύντομη, προσχηματική και αναγκαστική τιμωρία μερικών μηνών.
Το αδίκημά της;
Αυτό που διέπραξαν και διαπράττουν πολλές συναθλήτριές της όχι μόνο στο τένις, αλλά και στην κολύμβηση, στον στίβο και αλλού:ΝΤΟΠΙΓΚ!

Η "βιομηχανία" κατασκευάζει αθλήτριες υπό έναν όρο: Να φέρνουν θεατές και χρήματα απο διαφημίσεις.


Και οι θεατές θέλουν θέαμα και ρεκόρ. Στα γυναικεία αθλήματα τα ρεκόρ είναι κατώτερα των ανδρών. Το θέαμα, όμως, είναι απείρως ανώτερο. Οσο καλύτερα σώματα, όσο ομορφότερες, τόσο καλύτερα για θεατές και διαφημίσεις.

Οι όμορφες όμως δεν μπορούν να προποπούνται ατέλειωτα για να κερδίσουν. Γιατί θα χαλάσει η ομορφιά απλά.
Επομένως τα στραβά μάτια στο ντόπιγκ είναι απαραίτητα.

Άλλωστε η επιστήμη της ιατρικής έχει αρχίσει τη συνεργασία με τον αθλητισμό και ήδη βρίσκεται πολύ κοντά στην παρασκευή χαπιών τα οποία θα καταργούν τελείως την προπόνηση και θα δίνουν επιδόσεις πολύ καλύτερες, χωρίς, λένε, προβλήματα υγείας!!!

Επομένως μια μοντέλα της πασαρέλας με δυο χάπια θα αντέχει ...μαραθώνιο, θα παίζει ώρες τένις, χωρίς να χαλάσει με δημιουργία όγκου μυών τα πόδια και τα χέρια.

Χαράς ευαγγέλια για τη "βιομηχανία", η οποία ονειρεύεται να δει μοντέλες με την ίδια τόλμη στην επίδειξη εσωρούχων και σε αγώνες τένις. Ιδιαίτερα εκεί. Επειδή υπάρχουν τεράστια περιθώρια "εκμετάλλευσης" με διάφορες "χαριτωμενιές", όπως επικύψεις, πτώσεις και πολλλά-πολλά άλλα.

Η Σαράποβα και η Κουρνίκοβα ήταν οι πρώτες που έβαλαν γερά την ομορφιά στα κόρτ και την βιομηχανία να τις προβάλει και έξω από αυτά.

Η επάνοδός της επιβεβαιώνει την επιρροή της βιομηχανίας στον αθλητισμό, επιρροή που δεν είναι κατ ανάγκην κακή.
Απλά να είναι ξεκάθαρα τα πεδία. Με τα χάπια μπορεί να μην κερδίζουν οι καλύτεροι, αλλά να κερδίζει η "βιομηχανία" από ...τις ομορφότερες!

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας