Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018

«Μετανάστης η Ελπίδα»: Η νέα ποιητική συλλογή της Κλέλιας Χαρίση

«Μετανάστης η Ελπίδα»: Η νέα ποιητική συλλογή της Κλέλιας Χαρίση

Την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 20:00 θα γίνει η παρουσίαση…

Οι Εκδόσεις Όστρια και η συγγραφέας Κλέλια Χαρίση, παρουσιάζουν τη νέα ποιητική συλλογή, «Μετανάστης η Ελπίδα» την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 20:00) στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη (Λεωφ.Βας.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα).

Μια βραδιά, όπου οι τέχνες «κάθονται δίπλα στον λόγο» εκτονώνοντας σε «καταιγίδα» την πιο βαθιά επιθυμία του ανθρώπου… την ανάγκη για επικοινωνία.

Προλογίζει και αφηγείται η μεγάλη Ελληνίδα ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ.

Χαιρετίζουν, ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστας Καρούσος και ο ποιητής και μαθητής του Γιάννη Ρίτσου, Γαβριήλ Ιστικόπουλος.

Απαγγέλουν, ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζι και ο ποιητής και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ενωσης Λογοτεχνών Ηλίας Παπακωνσταντίνου.

Αποδίδουν θεατρικά, η ηθοποιός -σκηνοθέτης Δήμητρα Μάγιου και η ερμηνεύτρια Σοφία Αδριανού.

Μελοποιεί και ερμηνεύει μέσα από τη συνεργασία τους, η συνθέτης & ερμηνεύτρια Κρινιώ Νικολάου.

Συνοδεύουν με την τέχνη τους, η Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε) και ο διεθνούς φήμης Ελληνας μουσικός της τζαζ, Δημήτρης Βασιλάκης.

Multimedia

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας