Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018

Σε κατάσταση αμόκ, πυρπόλησε κατάστημα στην Κέρκυρα

Σε κατάσταση αμόκ, πυρπόλησε κατάστημα στην Κέρκυρα

Λίγο έλειψε να κάψει ζωντανή την ιδιοκτήτρια - Δείτε το βίντεο.

Ένας άντρας, σε κατάσταση αμόκ, περιέλουσε με βενζίνη το κατάστημα μιας γυναίκας στην Κέρκυρα και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα εκείνη να υποστεί εγκαύματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Ήρθε με ένα κουτί γλυκά και μέσα στα γλυκά είχε ένα μπουκαλάκι με βενζίνη και έγραφε "θα έρθω να την ανοίξω". Πήγαμε στην αστυνομία, καταγγείλαμε το περιστατικό και η αστυνομία είπε "παιδιά αφού δεν έγινε κάτι εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε". Ήρθε μετά το απόγευμα αυτός ο κύριος πάλι με τρία μπουκάλια γεμάτα βενζίνη στο χέρι. Ξαφνικά αρχίζει αδειάζει το μπουκάλι πάνω στον πάγκο του καταστήματος, βάζει φωτιά», δήλωσε στον Alpha ο γιος του θύματος.

Οι πελάτες κατάφεραν και τον απώθησαν έξω από το πρακτορείο. Ο άντρας όμως επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα και έριξε βενζίνη στην πόρτα εισόδου του πρακτορείου.

Μετά την επίθεση ο δράστης συνελήφθη και κρατείται σε ψυχιατρική κλινική.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας