Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

Και όμως ο Prince ήξερε πως θα πεθάνει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αδερφής του

Και όμως ο Prince ήξερε πως θα πεθάνει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αδερφής του

Έναν χρόνο σχεδόν μετά από τον αιφνίδιο χαμό του πρίγκιπα της ποπ μουσικής, Prince, η αδερφή του Tyka Nelson, ισχυρίζεται πως ο μεγάλος καλλιτέχνης έμοιαζε να γνωρίζει για το τι πρόκειται να συμβεί.

Ο Prince απεβίωσε στις 16 Απριλίου του 2016 στο σπίτι του στη Minnesota έπειτα από υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών και η Tyka Nelson θεωρεί πως ο αδερφός της την είχε προετοιμάσει με τον τρόπο του για το θάνατο του.

«Ο πατέρας μου και ο Prince χρησιμοποιούσαν πάντοτε αινιγματικό λόγο... Ο ίδιος ήξερε και με προετοίμαζε. Ήταν φανερό... Είχε ανάγκη να φύγει. Είχε κουραστεί. Προτιμούσε το χορό από το κλάμα. Δεν ήθελε να με βλέπει να κλαίω και δεν ήθελα και εγώ να τον βλέπω να κλαίει.»

Η ίδια σε δήλωση της για προσεχές τηλεοπτικό πρόγραμμα ανέφερε πως τρία χρόνια πριν ο ίδιος ο καλλιτέχνης της είχε πει σε τηλεφωνική τους συζήτηση: «Νομίζω πως έχω κάνει όλα για τα τα οποία έχω έρθει να κάνω.»

Η τελευταιά φορά που τον είδε ήταν μερικές μέρες πριν πεθάνει όπου ήταν αρκετά χαρούμενος και ευδιάθετος και έμοιαζε με αποχαιρετισμό...

«Την τελευταία ημέρα που τον είδα κάναμε συνεχώς αστεία ενώ αγκαλιαστήκαμε τρείς φορές.»

Multimedia

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας