Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 15 April 2017 15:47

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες, γιατί το μπορεί και γιατί της αξίζει

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες, γιατί το μπορεί και γιατί της αξίζει

«Η Ανάσταση της χώρας περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις».

Αίθουσα Σύνταξης

Μήνυμα ελπίδας στέλνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τις ευχές του για το Πάσχα, σημειώνοντας: Λέμε όχι στη φτώχεια και το φόβο. Λέμε ναι στο φως και την ελπίδα».

«Πάνω απ' όλα, αυτό είναι το Πάσχα: Ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης και συνεχίζει: «το μήνυμα αυτό το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Βέβαια η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια. Και η Ανάσταση της χώρας περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, την ελπίδα της αλήθειας».

«Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες. Γιατί το μπορεί και γιατί της αξίζει. έμε όχι στη φτώχεια και το φόβο. Λέμε ναι στο φως και την ελπίδα» προσθέτει ο πρόεδρος της ΝΔ και καταλήγει: «Εύχομαι σε όλες και όλους καλή Ανάσταση, με υγεία και αγάπη για εσάς και τις οικογένειές σας. Ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αλληλεγγύη μας. Καλό Πάσχα με ελπίδα και αισιοδοξία για την πατρίδα μας».

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας