Πέμπτη - 08 Ιουνίου 2017
Monday, 29 May 2017 14:32

Ένας Αργεντινός στο χαρέμι της Σίτι

Ένας Αργεντινός στο χαρέμι της Σίτι

Το ποσό των 900.000€ την εβδομάδα σε σοκάρει και μόνο στην ιδέα! Η Μάντσεστερ Σίτι όμως δεν μασάει και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για όλα ώστε να πάρει τον Λιονέλ Μέσι στο δυναμικό της.

Παναγιώτης Φάκος

Η Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι ετοιμάζει μια μυθική πρόταση και είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να κάνει δικό της, τον Λιονέλ Μέσι!

Σύμφωνα όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα «Sun», ο Γκουαρδιόλα θέλει σαν τρελός τον Μέσι στο Μάντσεστερ και οι Άραβες απ'ότι φαίνεται δεν θα του χαλάσουν το χατίρι και ετοιμάζονται να κάνουν χρυσό τον Αργεντινό σούπερ σταρ απ'την κορφή ως τα νύχια με ΠΡΟΤΑΣΗ ύψους 900.000€ την εβδομάδα! -Ναι καλά διαβάσατε- 900.000€ την εβδομάδα και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sun» η πρόταση που ετοιμάζουν οι Άραβες στην Μπαρτσελόνα θα ξεπερνά τα 110 εκ. ευρώ!!

Τώρα όπως είναι λογικό όλοι θα σκεφτούμε ότι όλα αυτά είναι φήμες για να πουλήσουν! Μπορεί και να είναι έτσι, αλλά το γεγονός ότι ο Μέσι δεν έχει κάτσει ακόμα να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2018 φουντώνει τα σενάρια ότι ο Αργεντινός μπορεί και να το σκέφτεται.

Σίγουρα ο Μέσι έχει δεθεί συναισθηματικά με την Μπαρτσελόνα, έχει πάρει και έχει δώσει πολλά από αυτή την ομάδα, όμως όπως λέει και ένα αρχαίο γνωμικό "άπαντα τω πλουτείν γαρ εσθ' υπήκοα"
(όλοι στον πλούτο υπακούουν).  Δεν νομίζω λοιπόν αν όντως γίνει τέτοια πρόταση να πει όχι ο Μέσι. Αν τα βάλεις κάτω με 900.000€ την εβδομάδα θα βγάζει περίπου 43 εκ. ευρώ το χρόνο. Και αν σκεφτούμε και ότι απέρριψε την πρώτη πρόταση της Μπαρτσελόνα θα του απέφερε πάνω από 30.000.000 ευρώ καθαρά καταλαβαίνεις ότι το χρήμα έχει τον πρώτο λόγο!

Πάντως η Άραβες δεν είναι καθόλου κουτοί ξέρουν πολλοί καλά ότι τα χρήματα της επένδυσης θα τα αντλήσουν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο το οποίο θα βγάζει πάνω από 210 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τον πρωταθλητή.

Αναμονή λοιπόν για να δούμε αν όλα τα δημοσιεύματα που γράφονται από το Γενάρη θα βγουν αληθινά.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας