Τρίτη - 18 Απριλίου 2017
22:09

Αθήνα

Saturday, 15 April 2017 01:06

Έσπαναν τα κοντέρ οι Ενωσίτες!

Έσπαναν τα κοντέρ οι Ενωσίτες!

Συνεχίζεται η... διαδικτυακή επιδρομή των οπαδών της Ένωσης για τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Στα 5.000 αναμένεται να κλείσει η πρώτη πλήρης ημέρα!

Αίθουσα Σύνταξης

Οι φίλοι τις ΑΕΚ ζεστάθηκαν για τα καλά μετά το διπλό στο Φάληρο! Η ομάδα τους μετά το 2-1 μέσα στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό και θέλει στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ να κάνει το 2/2. Και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να έχει στο πλάι της αρκετές χιλιάδες κόσμο!

Από τις πρώτες ώρες κιόλας που ξεκίνησαν να διατίθενται διαδικτυακά τα εισιτήρια οι οπαδοί της ΑΕΚ έσπευσαν να αγοράσουν το «ονειρεμένο χαρτάκι». Τα 4.000 εισιτήρια ξεπεράστηκαν ήδη από νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής και στο πρώτο 24ωρο διάθεσής τους θα περάσουν σίγουρα τις 5.000!

Θυμίζουμε ότι η ηλεκτρονική διάθεση θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα και μετά θα ανοίξουν τα εκδοτήρια στην «Ειρήνη», όπου αναμένονται εκ νέου ουρές!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας