Κυριακή - 14 Μαΐου 2017
01:01
Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 16:52

Oριστικά το Σάββατο στις 20:30 ο τελικός Κυπέλλου

Oριστικά το Σάββατο στις 20:30 ο τελικός Κυπέλλου

Ο τελικός... παρωδία θα διεξαχθεί τελικά την προγραμματισμένη ημερομηνία (6/5, 20:30), όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αίθουσα Σύνταξης

Το φιάσκο (τουλάχιστον) της δεκαετίας δεν ολοκληρώθηκε και τελικά ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει κανονικά το Σάββατο (6/5, 20:30), κάτι που είχε αρχίσει να διαφαίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λίγο πριν τις 13:30 άρχισε η σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην οποία συμμετείχαν η ΕΠΟ, η Αστυνομία, η ΓΓΑ, οι τοπικές αρχές, καθώς κι οι εκπρόσωποι των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Εκεί, αποφασίστηκε να γίνει κανονικά η σέντρα του ματς, στο οποίο τελικά, σύμφωνα με όσα ακούγονται δεν θα βρεθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έτσι θέλει να δείξει την δυσφορία του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ.

Πάντως, ακόμη και αυτή τη στιγμή ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θυμίζει εργοτάξιο με τις εργασίες να συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό.

Η ΕΠΟ, πάντως έκανε λάθος, τονίζοντας ότι τελικός αυτός θα γράψει ιστορία. Έχει ΗΔΗ γράψει, με τις απανωτές γκάφες.

* Διαβάστε  τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει το σύστημα με τα αυτοκόλλητα.

Σύμφωνα με τα όσα προφορικά έχουν αποφασιστεί και θα πάρουν τυπική μορφή, μετά την προγραμματισμένη για τις 13:00 σύσκεψη στο Βόλο, η πρόταση της οργανωτικής επιτροπής του τελικού προς τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη θα περιλαμβάνει τα εξής:    

Στα καρεκλάκια του γηπέδου θα τοποθετηθούν αυτοκόλλητα πάνω στα οποία θα υπάρχει αρίθμηση.

AdTech AdΑντίστοιχο αυτοκόλλητο με τον αριθμό θα μπαίνει πάνω σε κάθε εισιτήριο. Για το λόγο αυτό έχουν επιστρατευτεί περισσότεροι από 200 εθελοντές.

Ο υπεύθυνος ελέγχου των εισιτηρίων στις θύρες εισόδου στο Πανθεσσαλικό θα κρατά ένα άλλο αυτοκόλλητο, για να είναι νομότυπος.

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό, τα εισιτήρια θα τα «χτυπάνε» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους.

Το ιστορικό του... μπάχαλου!
- Τα μεσάνυχτα, στην έκτακτη βραδινή σύσκεψη στην ΓΓΑ αποφασίστηκε να μην γίνει η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ λόγω πιέσεων δεν βγήκε ανακοίνωση!

- Στη συνέχεια η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «τελικό που θα γράψει ιστορία», όπως σας αναφέρουμε και πιο πάνω.

- Στις 4 τα ξημερώματα μπήκε σφραγίδα στην τραγικότητα της υπόθεσης. Η πολύωρη συνεδρίαση στην ΓΓΑ δεν έβγαλε καμία απόφαση για τον τελικό, ρίχνοντας το... μπαλάκι στην ΕΠΟ και την Παρασκευή, παραμονές του ματς μάθαμε εν τέλει, πως ο τελικός θα... γίνει!
Πηγή:www.gazzetta.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας