Πέμπτη - 27 Απριλίου 2017
21:59

Αθήνα

Sunday, 23 April 2017 21:07

Το καθάρισε νωρίς και περιμένει την απόφαση ο ΠΑΟΚ

4' Ουάρντα
8' Κάμπος
63' Σάκχοφ

1 - 3

78' Μενδρινός
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 4' Ουάρντα, 8' Κάμπος, 63' Σάκχοφ
ΠΑΟΚ: 78' Μενδρινός
Το καθάρισε νωρίς και περιμένει την απόφαση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν… κύριος στα Περιβόλια καθάρισε τσακ-μπαμ τον Πλατανιά (3-1) και περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για τα επεισόδια στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ.

Αίθουσα Σύνταξης

Έκανε το καθήκον του στα Χανιά ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά πέρασε από τα Περιβόλια επικρατώντας εύκολα 3-1 απέναντι στον Πλατανιά.

Οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με δύο γρήγορα γκολ των Ουάρντα (4') και Κάμπος (8') έβαλαν από νωρίς τα θεμέλια. Το τρίποντο ουσιαστικά καθάρισε από το 63', όταν ο Σάκχοφ πέτυχε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μενδρινός στο 78'.

Πλέον, οι άνθρωποι του δικέφαλου του Βορρά περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με αφαίρεση έξι βαθμών. Αν συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ θα τους πιάσει στην πρώτη θέση, όμως υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία!

Στο άψε σβήσε καθάρισε ο ΠΑΟΚ στα Περιβόλια. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προειδοποίησε με ευκαιρία του Ουάρντα και ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ μόλις στο 4ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην επίθεση και στο 8’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κάμπος να εκμεταλλεύεται το τραγικό γύρισμα του Κάργα και να κάνει το 2-0.

Ο Πλατανιάς άρχισε να συνέρχεται από το σοκ μετά το 20λεπτο. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ανέβασαν τις γραμμές τους και με γεμίσματα έφερναν την μπάλα στην περιοχή του Γλύκου, ο οποίος καθάρισε όλες τις φάσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν σχετικά χαλαρός, αφού είχε ξεκάθαρο προβάδισμα, και δεν απείλησε ιδιαίτερα μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στα Περιβόλια.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και μετά την επιστροφή του από τα αποδυτήρια. Ο Πλατανιάς απάντησε και για πρώτη φορά στο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. Το παιχνίδι άνοιξε αρκετά, αφού οι δύο ομάδες είχαν αρκετά ψηλά τις γραμμές τους. Στο 63ο λεπτό ο Σάκχοφ εκμεταλλεύτηκε το ωραίο γύρισμα του Ουάρντα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το τρίποντο για την ομάδα του.

Παρότι τα πάντα είχαν κριθεί το ματς συνέχισε να έχει σχετικά καλό ρυθμό. Οι Χανιώτες τελικά κατάφεραν να βρουν το γκολ της τιμής σε μια φάση όπου ο Μενδρινός ξεχάστηκε από τους αντίπαλους αμυντικούς και νίκησε τον Γλύκο 78’. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες μέχρι το φινάλε ενώ στο 88’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Κάμπος για οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Μαραγκός (21’ Μενδρινός), Κάργας, Στάθης (72΄Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Γιορέντε (81’ Παπανικολάου), Ντεβέσα, Γιακουμάκης, Μικαλάι

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ (71’ Κάτσε), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57’ Μαλεζάς), Κάμπος, Ουάρντα, Κλάους (65’ Πρίγιοβιτς)

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων (Χωρητικότητα: 3.700)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας