Σάββατο - 20 Μαΐου 2017
Wednesday, 17 May 2017 10:07

Αντιεξουσιαστές απειλούν για το νέο μνημόνιο: Φωτιά, τσεκούρι και πιστόλι

Αντιεξουσιαστές απειλούν για το νέο μνημόνιο: Φωτιά, τσεκούρι και πιστόλι

Να οργανώσουμε την δική μας δυναμική παρουσία, με τον τρόπο που γνωρίζουμε, με τον τρόπο που αρμόζει, με τον τρόπο που φοβούνται, αναφέρεται σε κείμενό τους.

Αίθουσα Σύνταξης

«Πεδίο πολέμου» χαρακτηρίζουν σε κείμενό τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αντιεξουσιαστές και αναρχικοί την «επερχόμενη ψήφιση του τετάρτου μνημονίου».

Το μακροσκελές κείμενο, όπου γίνονται αναλύσεις και αναφορές σε διάφορα γεγονότα - σταθμούς για την χώρα μας από το 2010 και μετά, καθώς και ιδιαίτερα σχόλια για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει: «Ενάντια σε δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις, μνημόνια και αφεντικά. Όλοι στους δρόμους».

Οι συντάκτες απειλούν ακόμα και με έκτροπα σε σχέση με τις διαδηλώσεις της 17ης Μαΐου, καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενό τους, «παρά τους συσχετισμούς δυνάμεων και την κοινωνική νηνεμία, οφείλουμε να ανασυνταχθούμε, να βγούμε μπροστά. Να προπαγανδίσουμε τις διαδηλώσεις σε κάθε γειτονιά, κάθε χώρο εργασίας, κάθε σχολείο, και πανεπιστήμιο. Να οργανώσουμε την δική μας δυναμική παρουσία, με τον τρόπο που γνωρίζουμε, τον τρόπο που αρμόζει, τον τρόπο που φοβούνται.Με την φωτιά, την πένα, με το τσεκούρι και το πιστόλι, ότι δεν ανήκει στην αστική νομιμότητα ανήκει σε εμάς. Εμπρός για την αντεπίθεση!».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας