Δευτέρα - 24 Απριλίου 2017
17:16

Αθήνα

Saturday, 22 April 2017 21:01

Αλα Μαραντόνα η Βιγιαρεάλ στο 92' (video)

Αλα Μαραντόνα η Βιγιαρεάλ στο 92' (video)

Με γκολ… αλά Μαραντόνα, η Βιγιαρεάλ έκαμψε την αντίσταση της Λεγανές του Σιόβα στο 92’ (2-1) κι ενώ είχε ισοφαριστεί πριν ένα λεπτό.

Αίθουσα Σύνταξης

Μνήμες… ’86 επανέφερε το νικητήριο γκολ της Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ!

Πάνω που η Λεγανές του Σιόβα (βασικός σε όλη την αναμέτρηση) ήταν έτοιμη να σοκάρει το κίτρινο υποβρύχιο, ήρθε το χέρι του Μπακαμπού αλά Μαραντόνα στο 92’ να λυτρώσει τους γηπεδούχους, να γράψει –αδίκως- το τελικό 2-1 και να κρατήσει σε τροχιά Ευρώπης την ομάδα του.

Ο Αφρικανός ήταν αυτός που είχε λύσει το γόρδιο δεσμό, ανοίγοντας το σκορ στο 68'. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν την απόλυτη ψυχρολουσία όταν στο 90' ισοφάρισαν με τον Γκερέρο. Υπολόγιζαν, όμως, χωρίς τη... διαιτησία. Ο ρέφερι του αγώνα και ο βοηθός δεν είδαν ποτέ το χέρι του Μπακαμπού στην αμέσως επόμενη φάση και τελικώς η Βιγιαρεάλ πήρε το τρίποντο παραμένοντας στην πέμπτη θέση και πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο, την ώρα που η Λεγανές διατηρήθηκε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δίχως να είναι ακόμη ασφαλής.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας