Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018

To υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess» στον Πειραιά

To υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess» στον Πειραιά

Πραγματοποίησε την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Απριλίου 2017 και θα μείνει στη Μεσόγειο μέχρι 21 Μαΐου.

Το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Princess Cruises χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.560 τουρίστες.

Πραγματοποίησε την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Απριλίου 2017 και θα μείνει στη Μεσόγειο μέχρι 21 Μαΐου. Στη συνέχεια θα πάει στην Κίνα για να κάνει κρουαζιέρες στη νέα αυτή αναδυόμενη αγορά για τον θαλάσσιο τουρισμό.

«Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα το νεότευκτο "Majestic Princess" το οποίο έχει προγραμματίσει για φέτος κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά. Η εταιρεία Princess ανήκει στον όμιλο Carnival, leader στην αγορά κρουαζιέρας με την οποία η ΟΛΠ Α.Ε. έχει επιτυχημένη συνεργασία και μάλιστα στην περσινή σεζόν με βάση τον Πειραιά το "Carnival Vista" εξυπηρέτησε πάνω από 50.000 επιβάτες. Η άριστη εξυπηρέτηση πλοίων αυτού του μεγέθους επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες της ΟΛΠ Α.Ε. να πετύχει την αύξηση των μεγεθών στο home porting, συμβάλλοντας στην προσπάθεια τόνωσης της τοπικής και εθνικής οικονομίας», δήλωσε η προϊσταμένη του τμήματος στρατηγικού σχεδιασμού και μάρκετινγκ, Θεοδώρα Ρήγα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας